efeayaz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Dijital reklamcılık enteresan bir yol olabilir. Bence geleceğin mesleği. Sosyal medya yeni mecra falan filan. Bu adamlar ne yapıyor tam bilmiyorum ama öğreneceğiz. Vadi Efe ve Mesut Karakaş: iki yıl önce Dekatlon diye bir sosyal medya ajansı kurmuşlar bir ortakları daha var galiba 3kişi yani, şimdi 40'a yakın insan çalışıyor!!!:) Onlar bir eğitime geliyorlar Kadir Has'a, ben de istiyorum! yaşasın girişimci ruh! Link: http://www.youtube.com/watch?v=5KVD7JTKFXs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ne kadar maas veriyolar sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ahahahhah viralde pek başarılı değiller bence xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 dekatlon reklami mi, kadir has reklami mi, onu bi acikliga kavusturalim bence. kombo reklam olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 İlk mesajın reklam mı yani ._.? Böyle dijital reklamcılık başarısızlığı gösterirseniz seminerlerinizin başarısı şüpheli olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 kadir has ne ya ehüh gittigidiyorda dükkan aç dealextremeden bişeyler getir sat mı dicekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Ben gidiyorum, siz de gelin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 egitimin ne kadar bos oldugunun canli kaniti sanirim bu topik. yazik yav haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar