roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 kırmızı ferrari en tiksindiğim şey olabilir. hediye gelse satar parasını biraya falan yatırırım, çok ciddiyim.
cihant Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 söylediğim 3 cümleyle benim karakter analizimi çıkarıp kötü bir hayatın beklediğini söylemişsin ztn.iyi öyle olsun.
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 araba ile mutluluk =( çok yanlış yerlere gelinmiş
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Kirmizi ferrari degil de siyah lambo aventador verseler gayet mutlu mesut olurum :) (vergisiyle benzini de onlardan ama)
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 yani ferrari alcak param olsa kesinlikle siyah aston martin alırdım.turuncu da olabilir
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 14 şubat öncesi '' param var , mutsuzum '' topici
Seele Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 cihant said: şimdi altınızda şu olsa hala mutsuz olurum diyeniniz mi var yoksa??? od degilde simdi altinizda su http://i.cdn.turner.com/si/2011_swimsuit/images/frontContent/splash/kate-upton.jpg olsa hala mutsuz olurum diyeniniz mi var kate upton yani lütfen.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 su an altimda olsa rahat oturamam buyuk ihtimalle, bi huzursuzluk olur.
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 cihant said: şimdi altınızda şu olsa hala mutsuz olurum diyeniniz mi var yoksa??? mutluluk anlayışın efsaneymiş
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Aluriel said: cihant said: şimdi altınızda şu olsa hala mutsuz olurum diyeniniz mi var yoksa??? mutluluk anlayışın efsaneymiş vergisi çoktur bunun yae
Allure- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ferrari aston martin falan koyuyorsunuz ya, gerçekten mutluluk bu kadar ucuz mu sizler için? kendi ac-130'um olsa bile mutlu olmam herhalde.
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Param var mutlu olamıyorum diyenin ya parası aslında istediği kadar çok yoktur, ya da harcamayı bilmiyordur yani. Bitch please.
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 mutluluk benim için iyi bir birikim yaptıktan sonra yazlığımı alıp yılın 3-5 ayı kafa dinlemek, teknemle balığa çıkmak falan olur. bi 30 sene var tabi bu işe. şimdi çalışıp para kazanmaya devam.
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 dolar milyarderi olsam ama bak fenerbahçeyi satın alıp dünya yıldızlarını getirirdim baya da mutlu olurdum. :D
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Niye satın alıyosun direk getir yardım yapan kahraman olursun. Öbür türlü arap şeyhi derler.
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 abi koymayın şunun resimlerini rica ediyorum fena oluyorum,bir daha ukraynaya göndereceksiniz beni,ilk gittiğimde eli boş dötü yaş dönmüştüm,şimdi boşta dönmem her gördüğüme aşık olmuştum meraklı köfteci gibi,ama evliyim bide arkadaş:S
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 EmenikeNiangSow said: mutluluk benim için iyi bir birikim yaptıktan sonra yazlığımı alıp yılın 3-5 ayı kafa dinlemek, teknemle balığa çıkmak falan olur. bi 30 sene var tabi bu işe. şimdi çalışıp para kazanmaya devam. Egeli misin?
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ilgili swf yi koysun bi arkadaş ben koycam da çekindim şimdi asfads
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 araba ile mutluluk? diyenlerin herhangi bir spor araba sürmediğine/binmediğine eminim. ferrari kadar uçmaya gerek yok, çokta düşmemek lazım. gayette mutlu ediyor yani. al bi araba, yardır stresini atarsın.
Öne çıkan mesajlar