Bella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 söylenmek rahatlatmaz asla. geçiştirir sadece. alışacaksın. içindekini paylaş kurtul gibi bir olay yok burda. sürekli devam eden bir olay. alışıp, görmemeye kasacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 sağda solda ağlamak faydalı oluyor gerçekten katılıyorum bende hakan arkadaşımıza. bu arada hako senin solucanları buldum lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 hayatta olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 En önemli şeylere çare değil çünkü sadece bir yere kadar getirebiliyor seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 bence ışınlanma olmadan saadet olmuyor (tam anlamıyla) pöfff bütün sayfa başlarını parsellemiş oldum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 3 5k kazanıp parayla saadet olmuyor demek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 saadeti gorucek zamani yok adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 fakirler nasil toplasmis topike http://oyster.ignimgs.com/wordpress/www.ign.com/11331/2011/04/Its-a-trap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 iyi de aga para dediğini hafta da 5-10 saat çalışıp 1 milyon kazanarak dene yakalmayı mutluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ayda 7k dolarla ne saadeti olacak sikik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Hele 3k dolarla zaten aç kalmadığına anca dua ediyor olman lazım "..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 2bin liraya oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 göz yaşlarımı sterlinle siliyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 patronlar hepsi böyle gençler adeta birer attention whore askeri ücrete sigortasız iş verek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Ben direk işsizliği denedim. Güzelmiş beğendim yani tüm gün evde yat falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 patron sen hiç konuşma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 paralı işsizliği kim istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 gerçi ben istemem. duramam çalışmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Baba parası yiyorum işte ya artık. Niye konuşmuyorum ki ben? Bir de patron kim yafz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 parayla saadeath olmazsa ayşe olur fatma olur sasha olur helga olur merak etme sen illa bulunur bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 para olsunda saadeti kalsın..parasından memnun olmuyanlara banka hesap nomu vereyim bana aktarsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 hoccemama said: 3 5k kazanıp parayla saadet olmuyor demek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Siz kaç para kazanıyorsunuz len? O kadar çok mu? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 para ile saadet olmaz abi zaman olmadiktan sonra bana zamanimi verin, gerisini dusunmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar