Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eve köpek almak gibi bir niyetim var

tarkandakiahtapot

Öne çıkan mesajlar

zaten o sokaktaki barınaktaki köpeklerde bu yuzden ordalar

cepleri 2 lira fazla görünce koşa koşa köpek alırlar.sonra paraları olmaz bakamayınca at sokaga

oysa köpek barınakta değilde senle oturup ekmekte yese daha mutlu olucak.tabi köpeği ekmekle beslemek hoş değil.zatne bu yuzden geleceği düşünerek almak lazım birazda
Sosyal ağlarda paylaş

kuru mama şart ya

arada tabi yağsız makarnaydı carttı curttu bizde verirdik ama

köpeklerin sağlıklı yaşaması uzun ömürli olması açısından kuru mama iyi

çevremde böyle bakanlar vardı.köpekler ya kanser oldular ya mide de problem ya beyinde hep birşey cıktı erken yaşlarda
Sosyal ağlarda paylaş

siz çok kurcalıyorsunuz işi, ondan öyle problem çıkıyordur. olaya fransız kalmak bazen çok iyi oluyor.

misal, benim arkadaş motorlarla çok alakalı, ben 6 senedir babamın motoru kullanıyorum bir kere problem çıkmadı ama arkadaş çok meraklı bakımına falan ve paso bir problemle karşılaşıyor.

veya babaannemin kedisi var, allah ne verdiyse veriyor hayvan yiyor. ölecek gibi bir hali de yok, camış gibi oldu hayvan
Sosyal ağlarda paylaş

niyet güzel tabi, hayvan sevgisi en güzel şey ama ev küçük diyorsun, öğrenciyiz iki kişiyiz diyorsun hayvana yazık olur gerçekten.
okula gideceksin sınavın dersin olacak arkadaşlarınla eğlenmeye çıkacaksın ilgilenemeyeceksin hayvanla. yemek bir şekilde halledilir zaten açlıktan daha önemlisi o hayvana göstereceğin ilgi sevgi ki hayatının bu döneminde çok zor. herkes yapamaz.

sonuna kadar gidebileceksen al tabi ama en ufak bir şüphen varsa aman diyim.
Sosyal ağlarda paylaş

hayvana ilgi veremeyeceksin.
adam gibi besleyemeyeceksin.
nerede yaşayacağı belirsiz.
üç gün sonra okulu bırakırsan, bitirirsen köpeğin ne olacağı belirsiz.

bi de gidip köpek alayım diyorsun.

hayır anlamadım, köpeklerin canlı olduğunu, onların da duyguları olduğunu, düşündüklerini anlamakta mı insanlar zorluk çekiyor, yoksa böyle görmüşler, ilgi sevgi görmeden, adam gibi beslemeden, 6 yaşlarında evden atılarak mı büyümüşler. bunu çözmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

ben de aynısını düşünüyorum bi tane orta boylarda bi köpek almayı
yurtdışındayım arkadasla eve çıkıcaz yakında oraya alıcam 2 oda gibi bişeyler olucak. park çayır çimen var bol bol gezdiririm üşenmem severim de. sıkıntı türkiyeye dönüşlerim hayvana yazık olur mu uçakta 3 saat git 3 saat gel arada sırada da olsa
bi de günün 5-6 saati okulda olucam sıkılır mı hayvan? eğitimini nası yaparım filan emin olamadım

Bana da cevap verin para sıkıntı degil tek sorun ucak yolculugu genelde evde oluyorum okul kisa suruyo okul eve 5 dk yurume mesafesinde cayir cimen bol

edit: telefondan yazdım typo
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

mulgear6 said:

ben de aynısını düşünüyorum bi tane orta boylarda bi köpek almayı
yurtdışındayım arkadasla eve çıkıcaz yakında oraya alıcam 2 oda gibi bişeyler olucak. park çayır çimen var bol bol gezdiririm üşenmem severim de. sıkıntı türkiyeye dönüşlerim hayvana yazık olur mu uçakta 3 saat git 3 saat gel arada sırada da olsa
bi de günün 5-6 saati okulda olucam sıkılır mı hayvan? eğitimini nası yaparım filan emin olamadım

Bana da cevap verin para sikini degil tek sorun ucak yolculugu genelde evde oluyorum okul kisa suruyo okul eve 5 dk yurume mesafesinde cayir cimen bol

şimdi bazı ülkeler karantina uyguluyor köpeklere evet sıkıntı olabilir, türkiye ye gelirken sıkıntı olmaz da tekrar girişte zorluk çıkarabilirler ,
araştırman lazım bunları

misal ingiltere 1ay-3 ay arası bi karantinaya alıyordu hayvanları bulaşıcı hastalık vs var mı diye

üf acaip baskı altında yazdım cevabı :S
Sosyal ağlarda paylaş

iri bir köpek alırsan mecbur bagaja kafesle koyucaksın, muhtemelen de sakin dursun diye uyuşturcaklar hayvanı her seferinde

el bagajında getirebilmen için şu kedi kafesleri var ona sığabiliyor olması lazım bu 1

2 cisi dediğim gibi bazı ülkelerin ciddi karantina kuralları var, zaten orda aldığın kennel den sorarsın yardımcı olurlar muhtemelen

bi de bütün aşı vs orda yaptırmaya çalış sonra yamuk yapmasınlar, aşısı eksik bunun türkiyede yaptırmışsın olmaz hık mık yapmasınlar karantinaya boş yere almasınlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...