Logan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 mermi kutusundan bozma bir kasa görmüştüm bir ara nette, o da baya güzeldi, ama linkini bulamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 aldım kasayı biraz once kurdum, hakında kotu seyler yazmıssınız ama ben tam aksini soyliyecegim, bence gayet güzel. ici geniş, harddisk ve diger aparatları yuvalarına gecirmek kolay, toplam 4 fanı var ve gordugum en sessiz kasa. fanları kocaman oldugundan (12 cm) yavas devirde donmeleri sogutma için yeterli oluyorda artıyor bile. o yüzden cok sessiz. ayrıca fanlar mavi neon ışık veriyor, gorunusude cok guzel. ben tavsiye ederim herkese. kasanın onunde henüz nerey takacagımı bulamadıgım bi ton aparat ve onun kabloları var, onları da bi yere monte edecem bi ara. simdilik işletim sistemi ve diger ıvır zıvırları kurmakla mesgulum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ilk kasayı beğenmedim ama ikincisi çok güzel. güle güle kullan kedi[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 hayırlı olsun bence de güzel bir kasaya benziyor burdan bakınca ben de bi thermaltake v6000 ya da 8000 düşünüyorum, gezinirken şöyle manyak bişe gördüm paylaşayım dedim, biraz tuzlu ama; 999 dolar+kdv'cik ....http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=TNN500A[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 karakedi işin bittikten sonra taze taze kasanın screenshot ını koyar mısın?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 fansız?[signature][hline] ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 fansız evet yukarıdaki kasada fan yok cpu ve ekran kartı fanı yerine kendi soğutma sistemini kullanıyosunuz, hatta güç kaynağı da fansız, herhalde cd-rom ve hdd sesinden başka ses duyulmaz bu kasada ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 gerçekten çok güzel bir kasa modeli ama fiyatı da güzel miş ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 gereksiz bir kasa 1000$ nedemek yaw.gider p4ee alırım.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 kasa gayet gerekli de fiyatı gereksiz ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar