Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kasaya bakınız

karakedi

Öne çıkan mesajlar

teknik özellikleride şu şekilde:

TH-202R4 KASA (400W, 4USB, 2xFan, 1394, Ses, Mik., Vidasız)-Siyah&Kırmızı

said:

Foxconn TH-202R4 KASA (400W, 4USB, 2xFan, 1394, Ses, Mik., Vidasız)-Siyah&Kırmızı $123.75

KASA (400W, 4USB, 2xFan, 1394, Ses, Mik., Vidasız)-Siyah&Kırmızı
Ölçüler (D x W x H)
19" x 8" x 17"
490 x 200 x 430 mm
Sürücü yuvaları
4x5.25" Exposed (Slide in/out)
2x3.5" Exposed (Slide in/out)
4x3.5" Internal (Slide in/out)
400W power supply
4xFront USB (2.0)
Audio and telefon bağlantısı
1x1394 Firewire
3G Fan Duct
1x120 mm fan on the rear
100% vidasız

ehu paraya kıyıp alsam mı yaf yeni bilgisayar almayı dusunuyorumda...[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Sosyal ağlarda paylaş

bmyle bir karta sahip oldugunda bilgisayar kasasını masanın altında tutmazsın merak etme : )

şahsen eğer bunu alirsam pencerenin önüne koymayı planlıyorum veya evin kapısını şeffaf yapıp dışardan görünebilir bir şekle getiririm. yada kapalı devre televizyon sistemi kurup apartmanın dış cephesine lazer ile yansıttırım, yada ne bilim hani batmande olur ya gökyüzüne batman işareti ypaıyorlar becerebilirsem oşekilde kasanin goruntusunu yansıtırım yada...

ehu sıkıldım

said:
Absolut, 11 Ekim 2004 13:59 tarihinde demiş ki:
Benim gibi kasayı masa altında görünmeyen yerde tutan birine pek birşey ifade etmedi. Birde hala voltran tipi kasaları neden beğeniyorsunuz anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

benim kasaya benzio içi çok hoş görünüo ben sewerek kullanıom hemde içdeki fanlarda çalışıo mu die baka biliosun ekran kartı olsun işlemci olsun[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:-)
Sosyal ağlarda paylaş

Fazla kımıl kımıl.
Bak bak gözünü alır valla :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 11 Ekim 2004 19:17 tarihinde demiş ki:
adamin ruyasina girer bu ya

gece bi kalkicam kirmizi gozler falan, uzak dursun..

lol :) Aynen wala korkar insan bundan. Hele downlaoda bırakıp yattıgınızda gece su ıcmek ıcın kalktıgınızda 3.5 atma olasılıgı pek bi yuksek..

Bu arada adam gıbı kasa ıstıyorsanız sıze guzel bir tavsiye -->Aopen Kasalar... Kalite gercekten...[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

Kedi O Kasa Ne Öle Aşadaki BUffer gibi Bİşi war Fan'a da benziyor Yandada Akvaryum gibi bişi war Mükkemmel ya .. Ne kadardır acaba fiyatı?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''

[Bu mesaj RaVena tarafından 15 Ekim 2004 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj RaVena tarafından 15 Ekim 2004 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tenk yu,
bende cok begendim. fiyatıda fena degil 75$ +kdv

yalnız guc kaynagı yalan, 300W yazıyor ama codegen oldugundan işe yaramaz ; ) bu kasaya ayrıca saglam bir güc kaynagı almak lazım.

onada para bayılacaz ama degecek sanırım.

en azından hem guzel gorunuyor hemde ondeki cak fanı soguk hava cekip arkaya pompalıyor, arkada da 12 cmlik fan var oda dışarı ufluyor. bunun dısında işlemcinin üzerine gelecek kasa aynasında 2 adet kucuk fan da var.

kasa içerisinde de 4 fan var;
ekran kartında 1 fan
anakart uzerinde 1 fan
işlemci üzerinde bir fan

bilgisayarın power tuşuna basınca toplam 7 fan devreye girecek :) yanda gili bir tuşa basıp tüm fanları yere bakacak sekilde rotasyon ettirmeyi ve devirlerini arttırıp uçarak istanbul semalarında dolanmayı planlıyorum.

said:
Hurricane KASA (300W, 2USB, 4xFan, Şeffaf)- Siyah
KASA (300W, 2USB, 4xFan, Şeffaf)- Siyah
ATX
4 ADET FAN
ÖNDE DEVRİ AYARLANABİLEN (FAN CONTROLLER) 12CM MAVİ IŞIKLI FAN VE BU FANLA TERS YÖNDE DÖNEN 2. BİR FAN (UÇAK MOTORU)
ARKADA 12 CM EGZOST FAN-KROM IZGARALI
ŞEFFAF YAN PANEL ,PANELE GÖMÜLÜ MAVİ IŞIKLI 8CM FAN-KROM IZGARALI
DUAL USB 2.0+AUDIO+SPEAKER+FIREWIRE IEEE1394 PORTLARI
VİDASIZ
ARKADA RAHAT TAŞIMAK İÇİN KROM SAP
KİLİT MEKANİZMASI
4 ADET KASA AYAĞI
Sosyal ağlarda paylaş

2 kasada işe yaramaz..resimlerde öyle durduklarına bakmayın 2side berbat

[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 15 Ekim 2004 16:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rexx, 15 Ekim 2004 16:33 tarihinde demiş ki:
ikisinndende aldınmı :lol:

hurricane'i almıştım ertesi gün sattım.

Thermaltake Tsunami harika bir kasa tavsiye ederim.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MrMedia, 15 Ekim 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
Thermaltake ler hakikaten aşmış güzeller ve soğutma sistemleri güzel fakat pahalilar çünkü 130$ fln kasaya verickesiniz PSU yok birde kaliteli bir PSU almalisiniz.

200$ a patladı:D ama kalite sonuçta adam gidiyo presscott sisteme 30 dolarlık kasa alıyo olcak işmi???[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, aöa artik öle 30$ lık kasa alma zihniyeti çok azaldi bence çünkü çoğu kişi artik soğutmanin önemini kavramaya başladi bence, Thermaltake de birde içinde hazır PSU olsa çok güzel olcak (: sonradan almasi tuzlu oluyo (: Thermaltake alamayanlar 2. tercihi Aopen olmali diyorum[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System
Sosyal ağlarda paylaş

Aopen B28 400W çok iyi bir kasa Thermaltake'e para vermem diyenler için çok uygun 100$[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...