arar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ben 11. sınıfa devam eden bir tm öğrecisiyim, bu aralar bölümümü ts ye çevirme isteği duymaktayım. mümkün mü bu? yada össye tmden girip puan kaybetmeksizin söz. tercih yapmanın bir mümkünatı var mı?(ortak olmayan bölümlere)[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 10.sınıfta seçtiğin bölümü 11. sınıfa başlamadan değiştirebiliyorsun diye biliyorum. Veyahut 10.sınıfta seçtiğin bölümü ilk bir ay içinde değiştirebiliyorsun diye biliyorum.. Bize soracağına okuluna niye sormuyorsun ki?? Her okulun sistemi farklıdır.[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
arar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 okulda sordum hoca yok öyle bi şey diye çat diye kapattı konuyu. sorduğum insan hafiften yalancı ve beni seven dolayısıyla bölüm değiştirmememi sağlayarak bana iyilik yaptığını sanabilecek bir kişi olduğundan sordum buraya.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bölüm deiştirme olayı okula göre deişir, öss de alan dışı tercih yaparsan tabiki puanın düşer. sadece ortak alanlarda düşmez.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 sözel alanların çoğu eşit ağırlık ile ortak zaten onlara bi gözat bence. Sene ortasında değiştirmek gibi bir olay yok[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 3 hafta içinde değiştirebilirdin bizim okulda olaydın da sizi bilmem(çağrıbey anadolu)[signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bbcodesuz imza, imza diildir. www.heavymetaltr.com/forum
sheref Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 İstediğin gibi bölüm değiştirebilirsin TS sınıfına geçtiğin zaman Lise 2'de TS sınıfının sizden ayrı olarak gördükleri dersleri de vermen gerekecek.. Bende TM den TS ye geçtim Sanat Tarihi ve Ülkeler Coğrafyası isimli derslerden sınav olacağım. Türkçe sosyal ve eşit ağırlığın ortak bölümleri Uluslararası ilişkiler ve avrupa birliği felsefe, sosyoloji falan filan bu bölümler için üniverstede ki Eşit Ağırlık puanına bakarlar.. Çok önemli NOT: Eğer Matamatikden daha iyi sözelin varsa hiç bir kuvveti karşına alma direk TS ye geç...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 onuncu sınıfın ilk iki ayında ve 3. sınıfın ilk 2 ayında deiştirebiliosun[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
theCio Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Hocalar kıl degılde degıstırırsın Ben lıse 2 deyım suan degıstırme var Lıse 2 bıtıncede var Lıse 3'e gecıncede burda yapamıyorum falan dersın olması lazım[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 1 ay geçtiği için deiştirememen lazım artık
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: bravecik, 17 Ekim 2004 11:41 tarihinde demiş ki: 1 ay geçtiği için deiştirememen lazım artık o iki ay die biliorum[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Bölüm değiştirmek akıl karı değil. Bayağı bir ders vermeniz gerekiyor. Örneğin YD'den FM'ye geçerseniz ananız ağlar.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 o TS ye çevireceğinden sadece 2 ders vercek bide daha okulun ilk 2 ayı olmadığından daha doğrusu ilk sınavlardan önce deiştirmesi lazım ozaman ders vermesi gerekmez[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
sheref Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 TM den TS ye geçtiğinde 1 yada 2 ders veriyorsun..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Öyle bir şeyi kimse yap(a)maz her halde.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Öne çıkan mesajlar