captain Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 fotograflari incelerken degisik birseyler cikartiyim diye basladim goruntuye en uygun gidicek sey buydu, ayrinti olayina gelince assagidaki cikinti denilen olay gölge oyunu ama o orjinalinden kalma bişi, suratın ve gövdenin rengi ise bende onla ugrasıyorum ama goruntu olarak en kaliteli boyle, aslinda bu forumdaki resmin 10 kati daha büyük bir calisma , bu forumdaki görüntünün 3 kat daha kücüldügünü düşündügünüzde hic bir ayrıntı kalmıcak ve siz bunlarıda göremicektiniz :)[signature][hline]Tiara Satiris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 demek istedigim yaglı boya gibi durmus yani zaten oyle de alt tarafla uyumsuz olmus ama yine de basarili bir calisma. boyle bir de tutorial yazsan gorsel sanatlara felan koysan millet yararlansa felan. cok kastırıs bisey olmasa bile hazır acılmıs konular var oraya acabilirsin ne biliym. kız felan bile tavlarsın boyle :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 10 Ekim 2004 02:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Abi kim yaptıysa diyonuz, Tiara Satiris işte, Metalon zamanında leydimizdi *fırk* Bu arada cidden çok güzel olmuş. Ama burada sorum şu olacak, söylenilenlere göre, Leo Da Vinci Mona Lisa'nın yüzüne kendi yüzünü de gizlemiş. Diab, Tiara, var mı böyle bi olay :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Tiara ya atmış da imzasını hehe[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Haha =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Yenilendi :)[signature][hline]Tiara Satiris[Bu mesaj captain tarafından 10 Ekim 2004 02:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 abi boyunun arka tarafına blur o tarafına sharpen tool atmıssın boynun ayrıntısı kalmamış. yuz rengi govde rengi de duzelse yeterliolur gibi ama[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 güzel olmuş doğrusu, diab'dan bir clementine karaokesi gelir artık bunun uğruna.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 sharpen yok gölge verdim sadece biraz :)[signature][hline]Tiara Satiris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 cok güzel olmus bence :)[signature][hline]you hit me,we hit you...ftw Woodoo - LvL50 Wizard [RIP][Vortigern] Delvac - LvL50 Minstrel[Vortigern] Barracuda - LvL50 Paladin[Merlin] [Deleted] Woodoo - LvL50 Berserker[Merlin][Deleted] Barracuda - LvL50 Savage[Merlin] [Deleted] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Lordcum, tia'nın kedisi senden daha yaşlı.[signature][hline]Aldık tekrardan başa, yutuluyor haplar ardı ardına.İçine etmeli böyle hayatında, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Ehi ehi =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ama photoshop bilmiyor :) ilahi siz hemen yaşlı yaptınız beni de :) [signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 10 Ekim 2004 02:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Evet. Ama büyük ihtimalle sen ebelemece oynarken Tia PS çalışıyordu.[signature][hline]Aldık tekrardan başa, yutuluyor haplar ardı ardına.İçine etmeli böyle hayatında, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 yani varmaya calıstıgın sonuc ne? "git sutunu icte uyu pezevek" mi?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Hayır. Sonuç şu ; "Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak yanlış birşeydir."[signature][hline]Aldık tekrardan başa, yutuluyor haplar ardı ardına.İçine etmeli böyle hayatında, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 5-6 senedir uraşıyomuş dizaynla. Ebelemece oynuyo muydun o aralar :P[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 5-6 senedir ugrasıyosa ben fikrimi soyleyemez miyim yani? dedim burası burası eksik olmus siz diyorsunuz ki sus adam senden iyi biliyo 6 senedir ugrasiyo hayvan herif konusma. üstelik bilgim olmadan konustugumu nerden anladın? yani orada sharpen da kullanılabilirdi yanlıs şeettik diye beni dovmeniz gerekmez.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bana diil heralde bu?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 gerçi deviant a da yazdım ama eline sağlık tia harika olmuş canım ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Sahip konuştu heh[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: lord_elvyn, 10 Ekim 2004 01:44 tarihinde demiş ki: boyun kısmında bir cıkıntı var TİARA DUY BENİ BAK YALNIZ DEĞİLİM[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bence olmamış. Sağ ve sol saç birbirinden bayağı farklı. Biri Mona Lisa'nın saçı biri Diab'ın saçı. Kafada gövdeye uydurulamamış,sadece renk tutturmakla olacak iş değil bikaç filterla falan akfanında yağlı boyaya benzetilmesi lazım[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bence gayet güzel olmuş,ayrıntılara inmeseler bile güzel.. Eee diab nerede kaldı ? =)[signature][hline]Ben lamer değilim,bakmayın FRP_Master diye bi nickim olduğuna :p E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Head'cim oranın cıkıntı olmadıgını biliyorum ama egreti duyruyor anladın mı. iyi çekilmemiş ve yanlış anlaşılan bir fotograf gibi. ayrıca sensible da benle aynı gorusteymis, sevindim ne diyim.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar