Eternal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Şimdi Tiara'dan link geldi dayanamadım koyucam =) Yapan : Tiara Satiris Süper ne diyim =)[signature][hline]Corbeau powers our uo[Bu mesaj Eternal tarafından 10 Ekim 2004 01:43 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Eternal tarafından 10 Ekim 2004 02:01 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Eternal tarafından 10 Ekim 2004 02:02 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 11 Ekim 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 vay şık olmuş :) tabi malzeme böle güsel olursa her çalışma güzel olur oda ayrı konu ehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 güsell...[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım [Bu mesaj Prawler tarafından 10 Ekim 2004 01:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ahaha harbi super olmus kim yaptıysa eline saglık.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Yapan : Tiara Satiris [signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 uye mi o abi kim?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 aeaha süper olmuş , diab kalbimizin mona lisası zaten.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 motorsikletteki fotografı daha karizmaydı ama, ya da o 18 yşındaki fotosu.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Kafa biraz daa büyük olsa daha iyi olurmuş gibi ama yine de çok başarılı... Tebrikler kim yaptıysa...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 he bi de dikkatli bakınca hatalar fark ediliyor mesela kafa govdeye gore orantısız boyun kısmında bir cıkıntı var govde rengi ile yuzun rengi uymamıs asagıdaki kısım daha bir fotograf havası verirken ust kısımın leonardo davincilik bi tarafı kalmamıs.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 10 Ekim 2004 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 adam bilio yaaa napsın be[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ahah tia süper olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 güzel olmuş, biraz daha uğraşsaymış, ayrıntıya abansaymış muhteşem olurmuş[signature][hline]It outnumbers you one to many. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 kafa göwdeye göre orantısız deil gayet düzgün görünüyo. boyundaki çıkıntı da saçların o bölgenin yan tarafına doğru düşmesinden kaynaklanıyo orda da anormallik yok. tek sorun yukar tarafla aşağı tarafın kontrastı fazla[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 :) photoshop rule[signature][hline]Tiara Satiris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 evet orada sac cıkıntısı var ama ne gordugum onemli ne oldugu degil egreti duruyor. bir de bence kucuk kalmis f11 de bak boyle gorursun. bir de bunun yerinin gorsel sanatlar olması gerekmez miydi pardon ama?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 10 Ekim 2004 01:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 abi napiyim haksız mıyım?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: lord_elvyn, 10 Ekim 2004 01:50 tarihinde demiş ki: evet orada sac cıkıntısı var ama ne gordugum onemli ne oldugu degil egreti duruyor. bir de bence kucuk kalmis f11 de bak boyle gorursun. bir de bunun yerinin gorsel sanatlar olması gerekmez miydi pardon ama? yok abi burası bunun yeri. ok ?[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ona da sen degil modlar karar verecek.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yok abi bu topic de ben karar veriyorum..[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 görsel sanatlar bunun yeri evet evet:)[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 senin kararın bunun sabah tasınmasını engellemez herhalde?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ne istiyosun hocam sen ? gece vakti nerden cıktın pm atsana bana bi icq msn falan varmı ordan bi konusalım[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ben zaten burdayım bi yerden cıkmadım. senle oturpta msnden konusmaya da ihtiyacım yok saol. pardon yanlıs acmisim diye ozur dilesene. anlasılan amacın bu topicin daha cok okunmasını saglamak. ama yeri degil.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ahahahaa hey allahım gece vakti pardon yanlış acmısım özür dilerim..[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar