Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kadını büyülemenin sırrı ,

wheaston

Öne çıkan mesajlar

Valla şimdi Xunn'un mesajları görüyoruz ve ağır gibi geliyor ama Juila'nın mesajlarından bi kolaj yaparsak öncesinde Julia'nın Xunn'a çok ağır sözler ettiği görülüyor, yani Xunn durup dururken öyle yazmamış. Tanımadığın etmediğin yakınlığın olmadığı genç delikanlı adama böyle laflar edilmez;
Julia said:

-hayır yani şu lafını yedircek patiden reel de gorustugum ınsanlar var,bi feyk muabbeti almış gidiyor anlamıyorum neyin kafasındasınız.

-kendin kadına benziyorsun diye bilinc dısında herkesi olmadıgı farklı bir cinsiyete oturtman zihninde cok acınası.

-senin testis merakın nerden gelıyor xun ?

-kusra bakma gay oldugunu bilmiyordum,ama öyle olsan bile sürekli cinsel organ ismi gecen mesajlar atmak zorunda degilsin, cinselligini bize söylemeden de yaşayabilirsin.

-anladım anladım tamam aramızda :=)

-kıskançlık mı başladı yoksa xun cum :=) boşver senin de saçların kız gibi , benden güzel vallahi.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Valla şimdi Xunn'un mesajları görüyoruz ve ağır gibi geliyor ama Juila'nın mesajlarından bi kolaj yaparsak öncesinde Julia'nın Xunn'a çok ağır sözler ettiği görülüyor, yani Xunn durup dururken öyle yazmamış. Tanımadığın etmediğin yakınlığın olmadığı genç delikanlı adama böyle laflar edilmez;
Julia said:

-hayır yani şu lafını yedircek patiden reel de gorustugum ınsanlar var,bi feyk muabbeti almış gidiyor anlamıyorum neyin kafasındasınız.

-kendin kadına benziyorsun diye bilinc dısında herkesi olmadıgı farklı bir cinsiyete oturtman zihninde cok acınası.

-senin testis merakın nerden gelıyor xun ?

-kusra bakma gay oldugunu bilmiyordum,ama öyle olsan bile sürekli cinsel organ ismi gecen mesajlar atmak zorunda degilsin, cinselligini bize söylemeden de yaşayabilirsin.

-anladım anladım tamam aramızda :=)

-kıskançlık mı başladı yoksa xun cum :=) boşver senin de saçların kız gibi , benden güzel vallahi.

Bir birayı hakettin temiz gözlemle.

Eskalasyon işte.

Önümüze çıkan her kullanıcıya durup dururken hakaret etsek fizban reis çoktan çekici vermişti.

Her postunda "ehe gay" dersen alırsın küsküyü yersin lafı.

Tek fark ciyak ciyak kırılmış rp'si yapmıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

ama yani şimdi xunn'da güpegündüz balkonda arkadaşını fortlarkenki fotosunu koyuyo o zaman xunn'a fotçu, sapık, eşcinsel, ırz düşmanı, seviyesiz mi dememiz lazım hemen ?? demememiz lazım tabikide, julia'da masaj yapalım birbirimize demiş peki julia'ya böyle dediği için veriyo musun, vercen mi ? bize gelsene bu gece dememiz mi lazım hemen ? demememiz lazım, yani sonuç olarak herkesin her dediğini, yaptığını ciddiye alarak rörörö yapıcak olursak eğer çıkılmıyo işin içinden.
Sosyal ağlarda paylaş

Julia said:

bence bu kadar masaj meraklısı varken birbirimize masaj yapalım,hic olmazsa sinerji olur,yardımlasma olur,ihtiyacımızı gideririz.

Julia said:

bi waffle a fitim ama sen de bana yapcan ?

Julia said:

Karea said:

izmirdeysen kop gel valla

nerdesin izmirde

Julia said:

ben güzelbahce,bana ters

http://i.imgur.com/J00FL.jpg

Sonra erkeklerin şahı Ving "Veriyor musun?" dediği zaman atar.

Well played shit troll-chan.
Sosyal ağlarda paylaş

karsinizdakinin "fake" olup olmamasi, forum kurallarini degistirmiyo, kurallar sizin yazdiklariniza gore uygulaniyo, ondan sonra gelip ama adam faketi o yuzden hakaret ettim gibi aptal bebe savunmalariyla gelmeyin, oyle iyiyim boyle sahaneyim derken, ilkokul cocugu gibi ortalikta dolasmayin, ozetle hiyar olmayin.

esen kalin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...