Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Fenerbahçe - Beşiktaş JK | 05.02.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aynen ben alves i izlediğim her maç o kısıtlı sürede benim gözüme çok teknik gözüktü yani üstüne gidilse biraz oynatılsa çok iyi bir 10 numara olacak gibi duruyor, gerçi muhammed i adam gibi kullanamadık alves i nasıl kullancaz :)
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

bursa maçının 3. golünü dikkatli izleseniz zaten takım içindeki gruplaşmayı fark edersiniz.

portekizliler sakatlanan almeida'nın yanına koşuyor gole sevinmek yerine.

valla bende sakatlanan adamı niye sallamıyolar diye üzülmüştüm :) takımdan biri sakatlanmışken ona bakmayıp gole sevinmek daha kötü bence
Mesaj tarihi:
Adam ne dediklerini anlasa taraftarı UEFA'ya şikayet eder sdfgh, sanki hiç sıkıntı yokmuş gibi fenerbahçemiz ırkçılıktan da yargılanır. Zaten ırkçılık şikeden de büyük suç UEFA'nın gözünde yanarsınız.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Adam ne dediklerini anlasa taraftarı UEFA'ya şikayet eder sdfgh, sanki hiç sıkıntı yokmuş gibi fenerbahçemiz ırkçılıktan da yargılanır. Zaten ırkçılık şikeden de büyük suç UEFA'nın gözünde yanarsınız.
taraftarın tezahüratıyla olsa ırkçılık yaptırımları, pini balili yüzünden galatasaray'ın mısır'a falan sürülmesi gerekirdi.
Mesaj tarihi:
şans denenin yardımıyla iki sıfır öne geçeriz işler yolunda giderken bi iki eleman atılır bizden akabinde de fener bi yardırır beş iki kaybederiz al sana senaryo olur mu olur ben napacaklarını kestiremiyorum artık bizimkilerin aklsjdh
Mesaj tarihi:
maçtan önce okunacak olan gençliğe hitabe maçın önüne geçebilir.

eğer iki takım taraftarı beraber yaparsa bu olayı birilerine fena kapak olur baya bir sinir olurlar, ayrıca biraz fener tribünlerini biliyorsam, bu gençliğe hitabe kısmında genç fenerli arkadaşlar muhtemelen tezahuratlarla bu olayı engellemeye çalışır.
Mesaj tarihi:
Llama said:

kadroya gel
10 tane yeriz

Cenk
Tanju, Sivok, Egemen, Ersan Gülüm
Ernst, I.Toraman, Veli
Holosko, Mustafa, Simao

yani bir tek toraman ın yerine necip olabilir onun dışında baska nasıl bir kadro bekliyorsun ki ? adammı kaldı takımda, yada ekrem mi oynasın ?? :)

rustu
hilbert
sidnei
i.koybası
aurello
fernandes
q7
almeida
bebe

baktığında sakatlardan ve cezalılardan süper kadro çıkıyor :)
Mesaj tarihi:
Büyük ihtimalle veli kanatta oynar, zaten stoch'u ekrem karşılayacağı için veli'ye kesinlikle ihtiyaç var o kanatta :) Atak organizasyonu da işte mustafayla simao çılgın bi organizasyon yapıp golü atarlar belki. ondan ileri gitmez.
  • Yeni Oluştur...