tinu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 aynen ben alves i izlediğim her maç o kısıtlı sürede benim gözüme çok teknik gözüktü yani üstüne gidilse biraz oynatılsa çok iyi bir 10 numara olacak gibi duruyor, gerçi muhammed i adam gibi kullanamadık alves i nasıl kullancaz :)
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 BiTcH_oFBaT said: bursa maçının 3. golünü dikkatli izleseniz zaten takım içindeki gruplaşmayı fark edersiniz. portekizliler sakatlanan almeida'nın yanına koşuyor gole sevinmek yerine. valla bende sakatlanan adamı niye sallamıyolar diye üzülmüştüm :) takımdan biri sakatlanmışken ona bakmayıp gole sevinmek daha kötü bence
S-H Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Llama said: Son Dakika : Rüştü ve Almeida Kadroda Yok !! bu kötü oldu ya,almeida en az 2 tane net golü yerdi..
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 gökhan ve emre iyileşmiş. tam kadroyuz yarına.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paf takimla mi cikiyoruz la, kimse yok noluyo?
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Oynarsa golü var. http://www.youtube.com/watch?v=t4OcbRjFJZY&feature=player_embedded
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Adam ne dediklerini anlasa taraftarı UEFA'ya şikayet eder sdfgh, sanki hiç sıkıntı yokmuş gibi fenerbahçemiz ırkçılıktan da yargılanır. Zaten ırkçılık şikeden de büyük suç UEFA'nın gözünde yanarsınız.
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 beyler bu hafta çok eksik var iptal edelim isterseniz.
fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 gizledim mesajı. gerizekalı ırkçı cahil hayvan taraftar işte.
fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 deadwoll said: Adam ne dediklerini anlasa taraftarı UEFA'ya şikayet eder sdfgh, sanki hiç sıkıntı yokmuş gibi fenerbahçemiz ırkçılıktan da yargılanır. Zaten ırkçılık şikeden de büyük suç UEFA'nın gözünde yanarsınız.taraftarın tezahüratıyla olsa ırkçılık yaptırımları, pini balili yüzünden galatasaray'ın mısır'a falan sürülmesi gerekirdi.
Marquezetto Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 şans denenin yardımıyla iki sıfır öne geçeriz işler yolunda giderken bi iki eleman atılır bizden akabinde de fener bi yardırır beş iki kaybederiz al sana senaryo olur mu olur ben napacaklarını kestiremiyorum artık bizimkilerin aklsjdh
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 BJK'nin eksikleri olmasa zevkli mac olurdu ama simdi baya uzucu mac olacak gibi.
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 maç 0-2, ilk gol bjk'den not alınız.
PZero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 rüyamda 5 tane atıyorduk umarım öyle olur
tinu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 maçtan önce okunacak olan gençliğe hitabe maçın önüne geçebilir. eğer iki takım taraftarı beraber yaparsa bu olayı birilerine fena kapak olur baya bir sinir olurlar, ayrıca biraz fener tribünlerini biliyorsam, bu gençliğe hitabe kısmında genç fenerli arkadaşlar muhtemelen tezahuratlarla bu olayı engellemeye çalışır.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 kadroya gel 10 tane yeriz Cenk Tanju, Sivok, Egemen, Ersan Gülüm Ernst, I.Toraman, Veli Holosko, Mustafa, Simao
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 toroman yerine necip oynarsa kurulabilcek en iyi kadro bence.başka adam yok zaten oynatıcak :P bide kadro 4-3-3 değilde 5-4-1 olmuş sanki :)
tinu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Llama said: kadroya gel 10 tane yeriz Cenk Tanju, Sivok, Egemen, Ersan Gülüm Ernst, I.Toraman, Veli Holosko, Mustafa, Simao yani bir tek toraman ın yerine necip olabilir onun dışında baska nasıl bir kadro bekliyorsun ki ? adammı kaldı takımda, yada ekrem mi oynasın ?? :) rustu hilbert sidnei i.koybası aurello fernandes q7 almeida bebe baktığında sakatlardan ve cezalılardan süper kadro çıkıyor :)
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Büyük ihtimalle veli kanatta oynar, zaten stoch'u ekrem karşılayacağı için veli'ye kesinlikle ihtiyaç var o kanatta :) Atak organizasyonu da işte mustafayla simao çılgın bi organizasyon yapıp golü atarlar belki. ondan ileri gitmez.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 PZero said: rüyamda 5 tane atıyorduk umarım öyle olur bunu en son veselinovic dedi ve biz 5 atmıştık. rüyaların tersi olur
Öne çıkan mesajlar