Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Fenerbahçe - Beşiktaş JK | 05.02.2012 - 19.00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

İyi de abi olay maddi zarar değil, biraz ahlak sıkıntısı bence. Aramızdan kim çıkıp da her sinirlendiğimizde orayı burayı kırabiliriz?

Bu adamlar değil kapıyı kırmak stadın çimlerini sökse yeni çim yaptıracak paraya sahip zaten. Maddi şeylerle caydıramazsın bu durumu. O yüzden vardır bu ceza.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı konu değil ama benzer durumlar.yaram yok ama haksızlığa uğradığımı düşünüyorum,tutarsız cezaların herkes tarafından görülmesini istiyorum belki bir kamuoyu oluşur.

bıdı bıdılar işe yarıyor olacak ki 1.5 ay boyunca öm'ler yoluyla öğrenemediğim ban sebebimi bu sayede öğrenebilmiş oldum.

yazdıklarımda forum kurallarının dışında bir şey yok,uğradığım haksızlığı hazmedene kadar devam.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

beşiktaşlılar hala 2 sarı karttan 2 maç ceza diyor, beni benden alıyor.

evet resmen tamamen rezil ötesi bir bahane ile fenerbahce macında oynamasın diye verilmiş ceza bile değil kepazeliktir, ne hakem raporunda ne gözlemci raporunda böyle bir olay yok , stad görevlisi şikayet etti diye ceza veriliyor, hala kalkıp bu cezanın doğruluğunu savunan varsa bu adamla futbol bile konuşulmaz, şu olaya biraz tarafsız bakan biri bu olayın ve bu cezanın ne kadar büyük bir rezillik olduğunu görür, bir tane stad görevlisi ki muhtemelen fenerlidir, çıkıyor bu adamın kapımızı kırdı diye şikayet ediyor federasyonda bak sen nasıl kırarmış diye ceza veriyor!!! tam bir komedi
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

böyle bi kural var mı ? bjk yönetimi itiraz etse ya bu işe..

demirörenmi itiraz edecek :) fernandes in oynamaması fenerbahcesi için büyük avantaj niye itiraz etsin ki!!!

ne güzel ya soyunma odasında camı cerveyı ındır sonra gıt federasyona , su futbolcu camımı kırdı diye sikayet et , o adam bir dahakı maçta oynamasın :)
Sosyal ağlarda paylaş

adamın şikayet etmesine neden bu kadar taktınız anlamadım. biri gelsin sizinde evinizin kapısını kırsın sizde şikayet etmeyin bakalım. adam tabikide şikayet edicek. ceza verenlere laf edin edicekseniz, ki muhtemelen vardır bi kural bişi. adamlar bitarafından uydurupta 1 maç ceza veremezler. bide üstüne itirazda reddedildi.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

beşiktaş'ın hakkı maçtan 2 gün önce yenmeye başlamış.

SOW REİS maçta teslim eder beşiktaş'ın hakkını.

böyle rezil bir karardan sonra hala şu maç için konusuyorsunuz ya , o zaman diyorum , insallah şike den küme düşürüp avrupadan 3 -5 ceza alırlarda beter olurlar, hemde insallah diyorum suçlarıda yoktur boku bokuna alırlar o cezayı!

neyse ya sınırlenmıycem hala kalkıp fernandese verilen bu cezayı doğru bulan ve bunu içine sindirebilen adam varsa, konusmayada gerek yok!
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

adamın şikayet etmesine neden bu kadar taktınız anlamadım. biri gelsin sizinde evinizin kapısını kırsın sizde şikayet etmeyin bakalım. adam tabikide şikayet edicek. ceza verenlere laf edin edicekseniz, ki muhtemelen vardır bi kural bişi. adamlar bitarafından uydurupta 1 maç ceza veremezler. bide üstüne itirazda reddedildi.

sahanın dışında soyunma odalarının orda kapı kırdı dıye adama ceza veriliyor, ben ne olaylar bılıyorum o soyunma odalarında yumruk yumruğa kavgalar, küfürler .... nerde onlara cezaa!!!! yahu bırakın hala bunu savunmayın ya siz hic gormedınızmı soyunma odalarında bırbırıne gıren futbolcular , bırbırlerıne kufur eden adamlar, kapıları tekmeleyenler , bırbırlerıne sınırlenıp camları kıranlar!

ayıptır ya hala su cezayı savunuyorsunuz
Sosyal ağlarda paylaş

insallah fener daha beter olduğunda bende güzel sindiricem.

artık üstüne ne içerim bilmem,

ulan bazen gerçekten fenere haksızlık yapıldı felan diye düşünüyordum hatta bazı ortamlarda savunuyordum bile ulan ne aptal adammışım beter olsun diyeceğime
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...