Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Fenerbahçe - Beşiktaş JK | 05.02.2012 - 19.00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

size 5 gelirse biz stadı yaktık
fener tarafına geçip taraftar dövdük
stadın koltuklarını hatta yetmedi sifonları söktük...
bizede 10 maç gelir

bu olaylar fenerlilerin ilk maç müzeye dalıp kapıları kırmasına misilleme olarak yapılmış,öyle olmaz aha böyle olur diyerekten,

hani maçtan önce gençliğe hitabe felan olacaktı güyaa oldumu?

http://www.facebook.com/photo.php?v=10150578431377731

oha harbiden kapıları kırıp fener tarafına geçmişler. çevik kuvvet girmiş araya, adam yangın tüpünü polislere sıkıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

fb berbat oynadı,bjk zaten yarım yamalak bir kadroyla çıktı adı derbi olmasa kadrolara bakılsa pek sevinelecek bir maç değil.
ince pozisyonları pek göremesem de maçın gidişatını etkileyecek bir hakem hatası göremedim.
yobo'nun pozisyona hafif qq olmuş sanırım,orada yobo direk topa giriyor zaten.mustafa her ne kadar yobodan önce topun dokunmuş olsa da ne topu ne de kendisini kurtaramamış,çok ucuz bir penaltı arayışı olmuş.

fb'nin gidişatını kötü buluyorum,alex'in gidişine artık hazırlanmamız gerekiyor.yıllardır alex'e bel bağlamış durumdayız.böyle bir adam zaten 50 yılda bir denk gelir,sistemi değiştirmemiz gerekiyor.aykut hoca bunu becerebilir mi bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

Llama said:

size 5 gelirse biz stadı yaktık
fener tarafına geçip taraftar dövdük
stadın koltuklarını hatta yetmedi sifonları söktük...
bizede 10 maç gelir

bu olaylar fenerlilerin ilk maç müzeye dalıp kapıları kırmasına misilleme olarak yapılmış,öyle olmaz aha böyle olur diyerekten,

hani maçtan önce gençliğe hitabe felan olacaktı güyaa oldumu?

http://www.facebook.com/photo.php?v=10150578431377731

oha harbiden kapıları kırıp fener tarafına geçmişler. çevik kuvvet girmiş araya, adam yangın tüpünü polislere sıkıyor...

fener tarafına geçen yok, çevik kuvvetle çatışmışlar sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

bu video geri gönderildikten sonra ilk başta bır kısım girmiş hatta o tasınan fenerlilerin sebebi oymuş,

yalnız maç çıkışı 60 a yakın gözaltı varmış, heralde kameralardan topladılar,

muhtelemen önümüzdeki maçta inönüde bayanlar olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

maçtan önce belki şu gereksiz takım faşizmine ders olur,kavgasız gürültüsüz bir maçla birlikte emsal olur diyordum fakat yine saçma olaylar çıkmış.biz ülke olarak beceremiyoruz abi bu işi zorlamanın gereği yok.derbilere,deplasman tarafı seyirci yollamasın.
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

uzun yıllardır bizim tribünden olay çıkmaması için çok özen gösteriliyor ama bazıları show yapmak için fırsatları kaçırmıyor.beşiktaşlılar gelsin diye çok uğraşıldı ama keşke gelmeselermiş.bundan sonra tüm derbilerde deplasman yasağı olur.

söyle bisey varki.. o deplasmana giden adamalrin %80i olay cıkartalım diye gidiyor.. senin benim gibi mac izlemeye deplasman havasi solumaya giden insanalr cogu zaman %20 bile olamiyor..

işleri gücleri gidelm yakalım yıkalm dagıtaılm.. fenerlisi galatasaraylısı besiktaslısı hepsi ayni bok yani.. rakip tribünu dagıtmak tek amaclari cogu maci bile izlememstr ordaki hayvanlarin.. sonra biz bilet bulamiyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

tribünler 90 lardaki gibi yarı yarıya yadan en azından 3 de 1 rakip takıma verilse bunların hiçbiri olmaz, azınlık olan 30000 kişi karşısın 2000 olan topluluk kendini göstermek için böyle şeyler yapar, çünkü 30 bin kişinin baskısı küfürü o 2000 kişiyi daha çok sinirlendirir, oysa ki stadın 3 de 1 verilse rakip taraftarda sesini duyurabilecek kadar kalabalık olsa bu olaylar yaşanmaz.

ben stadların yarı yarıya bölündüğü zamanlarda maça gidiyordum çok daha eğlenceli oluyordu,
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

benjani said:

uzun yıllardır bizim tribünden olay çıkmaması için çok özen gösteriliyor ama bazıları show yapmak için fırsatları kaçırmıyor.beşiktaşlılar gelsin diye çok uğraşıldı ama keşke gelmeselermiş.bundan sonra tüm derbilerde deplasman yasağı olur.

söyle bisey varki.. o deplasmana giden adamalrin %80i olay cıkartalım diye gidiyor.. senin benim gibi mac izlemeye deplasman havasi solumaya giden insanalr cogu zaman %20 bile olamiyor..

işleri gücleri gidelm yakalım yıkalm dagıtaılm.. fenerlisi galatasaraylısı besiktaslısı hepsi ayni bok yani.. rakip tribünu dagıtmak tek amaclari cogu maci bile izlememstr ordaki hayvanlarin.. sonra biz bilet bulamiyoruz

ben de diyorum ki bizimkiler yapmıyor artık öyle şeyler, son yıllarda çok değişti bizim tribünler bu konuda.apaçilik yapanları barındırmıyorlar içlerinde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...