Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Fenerbahçe - Beşiktaş JK | 05.02.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
interperez said:

aykut kocaman la yolları ayırmamız lazım açık ve net.
Gerçekten iyi bi td bulmadan da anlaşmayalım mümkünse zaten baknasya da takılırız bi sene ondan sonra önümüze bakarız.

alex var hacı td'ye ihtiyaç mı var. Aykut zaten peluş olarak orada, Alex yönetiyor bile takımı asdfas

aykut kitlenip kalıyor bazen, alex 2 el kol yapıyor tak fener gol atıyor.
Mesaj tarihi:
Abi şu durumun sorumlusu kendisidir.Şurda yenilsek nolucak hücum yapıp. Hücum yaparken 1 gol yesek nolucak şurda şimdi öyle böyle gene yicez.Şu an hala yememişsek gerçekten adamlarda gekas gibi bi adam yok ondan filan.

Şurda 1-0 yensek bile ben sevinemiycem kusra bakmayın.
Kendi sahanda rakibin eksik utanç verişci resmen.

typo:sinirden yazamıyorum bile sdf.
Mesaj tarihi:
fener hiç hak etmedi macı

beşiktaşın hakkaten hakkı yendi sdfs

yobo maçı aldı tek başına

adam hem gol attı hemde top geçirmeşd
Mesaj tarihi:
khala said:

Bienvenu daha etkiliydi Sow'dan.

abi adam farklı bir ülkeye geliyor, farklı bir futbol tarzının ortasına geliyor ve ilk maçı ülkenin önemli maçlarından biri, atmosferi var vs.

ilk maçta adamdan hat-trick bekliyor millet, bir durun asdf
Mesaj tarihi:
bir bakıma haklı da aykut, sonuçta beşiktaşda oyun kuracak gol atacak adam yok, adam ben kapansam bunlar sabaha kadar atamaz bana dedi, ama geliyor bizim gol :)
Mesaj tarihi:
khala said:

Geçiceksiniz bu ayakları. Bazıları artistlik yapmasını biliyordu golü var diye. Görüyoruz sahada geziniyor :).

kıskanma orti, ünal baskan alır size de bi yıldız :)
Mesaj tarihi:
yalnız maç böyle biterse bu haftaki bütün maçları 1-0 kaybetmiş olacağız sadf

çok mu iyi defans yapıyoruz nedir, fark yemiyoruz lakin atamıyoruz da ...

fernandes'in niye oynatılmak istenmediği de zaten şu maçta anlaşıldı. Dönsün de 2-3 maç kazanalım yine ya asdf
Mesaj tarihi:
Zegna said:

khala said:

Geçiceksiniz bu ayakları. Bazıları artistlik yapmasını biliyordu golü var diye. Görüyoruz sahada geziniyor :).

kıskanma orti, ünal baskan alır size de bi yıldız :)

Kanka Necatinho yeter bize :). Seneye Şampiyonlar Ligi olsun zaten takımın yarısını gönderecek, gerekli yerlere gerekli transferler yapılır kafamız rahat.
  • Yeni Oluştur...