BaaL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 avcum kadar daha, zor yürüyo. şırıngayla süt ısıtıp doyuruyorum. zaten 20 saat falan uyuyo, arada kalkıp bi çiş edip süt içip geri yatıyo falan. ama çok vıyaklıyo, doğalgazın yanına sıcacık kuş tüyü yatak yapıyorum mesela ağlıyo kucağıma alıyorum koltuk altıma sokulup orda uyuyo. bir arkadaş "çok fazla kucağa alıştırma" derken diğer arkadaş "anne şefkati arıyodur al kucağına o duygusal bağdan eksik kalmasın hayvan" diyor bilemedim. aha şu kadar bişey (kibrit boy ölçüsü almak için orda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 said: anne şefkati arıyodur al kucağına o duygusal bağdan eksik kalmasın hayvan öncelikle mükemmel =)) bence de aranızdaki bağı güçlendirmek adına bu arkadaşının dediği daha doğru bir yaklaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 yavruyken aldığım muhabbet kuşu uçabildiği halde ana kucağı yuva gibi bişi aradı ilk geceler, kafesten alıp yere bi ufak kutunun içine yumuşak yuvamsı bişi yaptım orda uyumuştu. Kuş bile ana kucağı arıyorsa memeli hayvan elbet arar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/007/754/happy-cuteness-overload-l.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 25 gunlukken niye ayırmıslarkı yaw annesinden ya da kardeslerinden. sıcak su torbası al icine sıcak su + havluya sar yattıgı yere koy. yalnız bırakacagın zamanda yanına tiktak ses cıkaran bi saat ya da ufak bi radyo koy ses cıkaran :) bunlar işe yarar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 yanıma alıp uyutuyorum ya, hatta onu uyutucam derken kendim sızıyorum :d yatağın kenarında yastıkla güvenli bölge yaptım ses açık bırakıyorum odadan çıkarken falan aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Olm cok kOtu oldum insan yavrusu ararken ana kucagi o minnos aramazmi ya iyi bak sicak tutda sonra oldu qq diye baslik acma sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 benim bildiğim yavru köpekler 2 aydan önce anasından ayrılmaması gerekiyordu. bu arada veteriner kontrolü felan var di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 normalde 6 haftalikken alinabiliyor mus ama yavruyu annesi emzirmedigi icin mecburen aldik, yoksa zaten olecekti. veterinere goturduk bi rahatsizlik yok veteriner de sut annesi bulmaya calisin dedi ama nerden bulalim ? zaten suan 30 gunluk falan oldu ve hergun daha da canlaniyor. sut tozu aldik anne sutune daha yakinmis. memnun simdilik hayatindan . 2 hafta daha boyle devam edicez artik. koynumda yatmaya iyi alisti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Cok panik yapma 25 günlükken köy yerindeki enikler birbiriyle dalaşıyor, ki şu an 30 günlük falan oldu demişsin. Bi kaç güne kadar sana olan bağımlılığı azalacak kendi başının çaresine bakmaya başlayacaktır. Sana düşen de bakımı çekimi, zaten onları da yerine getiriyormuşsun. Aman diyeyim aşılarını ihmal etme, gençlik hastalığı, kanlı ishal vs. köpek yavruları için çok tehlikeli, ilk 3-5 ayı atlatırsa daha da bir şey olmaz. Bir de sütü direk verme biraz ılık su ilave et, aşırı kalsiyum eklemlerine kötü etki yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bızım pampa da vardı bu boyda bısey av kopegı ıdı pointer gıbınn 30 gunlukken titrerdi sürekli kucaga aldık koltuk altına soktuk oraya buraya sokuverdık ama öldü köpekcikk ah ah senınkıde olcek bak gorucen bro :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bu ne biçim laftır sevinecen mi köpek ölünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 O ölmesin ama senin tüm ailen ölsün cnms ya kankaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 lann uzulme ısaretı yerıne gulucuk koymusum pardon yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 aklıma gelmişken bebişin son hali: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Sosyalleşme, aşırı bağlanma, kalça çıkığı, aşırı havlama gibi sorunları var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar