Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

25 günlük rednose

BaaL

Öne çıkan mesajlar

avcum kadar daha, zor yürüyo.
şırıngayla süt ısıtıp doyuruyorum. zaten 20 saat falan uyuyo, arada kalkıp bi çiş edip süt içip geri yatıyo falan.

ama çok vıyaklıyo, doğalgazın yanına sıcacık kuş tüyü yatak yapıyorum mesela ağlıyo kucağıma alıyorum koltuk altıma sokulup orda uyuyo. bir arkadaş "çok fazla kucağa alıştırma" derken diğer arkadaş "anne şefkati arıyodur al kucağına o duygusal bağdan eksik kalmasın hayvan" diyor bilemedim.

aha şu kadar bişey (kibrit boy ölçüsü almak için orda)

Sosyal ağlarda paylaş

25 gunlukken niye ayırmıslarkı yaw annesinden ya da kardeslerinden.

sıcak su torbası al icine sıcak su + havluya sar yattıgı yere koy.

yalnız bırakacagın zamanda yanına tiktak ses cıkaran bi saat ya da ufak bi radyo koy ses cıkaran :)

bunlar işe yarar genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

normalde 6 haftalikken alinabiliyor mus ama yavruyu annesi emzirmedigi icin mecburen aldik, yoksa zaten olecekti. veterinere goturduk bi rahatsizlik yok veteriner de sut annesi bulmaya calisin dedi ama nerden bulalim ?
zaten suan 30 gunluk falan oldu ve hergun daha da canlaniyor.
sut tozu aldik anne sutune daha yakinmis. memnun simdilik hayatindan . 2 hafta daha boyle devam edicez artik.
koynumda yatmaya iyi alisti ama
Sosyal ağlarda paylaş

Cok panik yapma 25 günlükken köy yerindeki enikler birbiriyle dalaşıyor, ki şu an 30 günlük falan oldu demişsin. Bi kaç güne kadar sana olan bağımlılığı azalacak kendi başının çaresine bakmaya başlayacaktır. Sana düşen de bakımı çekimi, zaten onları da yerine getiriyormuşsun. Aman diyeyim aşılarını ihmal etme, gençlik hastalığı, kanlı ishal vs. köpek yavruları için çok tehlikeli, ilk 3-5 ayı atlatırsa daha da bir şey olmaz.

Bir de sütü direk verme biraz ılık su ilave et, aşırı kalsiyum eklemlerine kötü etki yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...