BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bu ülkelerde bulundum varsa sorunuz yardımcı olabilirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 amerika nası bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 allah razi olsun kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 anlat güzel mi oralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 amerika güzel memleket insanlarının medeniyeti üst seviyede ancak kültür eksiklikleri var. bizim zaten bir dünyamız var başka dünyaları öğrenmenin ne gereği var kafasındalar. çok disiplinli çalışırlar taviz vermezler ama çalıştığın saniyenin dahi hakkını verirler. put in bay island, toledo, chicago, cleveland, miami, orlando, new york ve niagarada bulundum detaylı sorun varsa bildiklerimi anlatayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 romanya'da karılar varmış diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 "roket adam" said: romanya'da karılar varmış diyolla romanyadaki karılar gerçekten taş taşşş .. esmer mavi göz alayı..ama hepsinin kıçı ayrı bi galakside yüz vermiyolar paralı arıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 paralı arıyorlarsa sorun yok rusya için soğuk diyorlar doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Millet miniyle geziyormuş, değildir heralde soğuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Brezilyanın neyi meşhur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 BlackLabelSociety said: "roket adam" said: romanya'da karılar varmış diyolla romanyadaki karılar gerçekten taş taşşş .. esmer mavi göz alayı..ama hepsinin kıçı ayrı bi galakside yüz vermiyolar paralı arıyolar romanya fakir memleket değilmiydi ordaki arayacakları paralıdan nolur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 daha kalın cüzdan her yerde en büyük kadın afrodizyağıdır, üst limiti yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 @senko rusya soğuk ancak rus kız arkadaşım istanbula geldiğinde 9derecede titremişti ben ise orda -15te üşümemiştim nem farkı var oranın havası kuru olduğundan hissettirmiyor @deadwoll kışın soğuğunda miniyle gezen ne yazıkki ruslar değil ingilizler:) @loxias avogadosu @bezerye fakir memleket dediysek herkes fakir değil:) çingene mahallesinden geçmiştik kapıda mersodan aşağı araba yoktu:) tabi onlarınki hırsızlıkla oluyor genelde ama olsun:) @tatar ramazan emeğer saygı +şükuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Myrica said: BlackLabelSociety said: amerika güzel memleket insanlarının medeniyeti üst seviyede ancak kültür eksiklikleri var. bizim zaten bir dünyamız var başka dünyaları öğrenmenin ne gereği var kafasındalar. çok disiplinli çalışırlar taviz vermezler ama çalıştığın saniyenin dahi hakkını verirler. put in bay island, toledo, chicago, cleveland, miami, orlando, new york ve niagarada bulundum detaylı sorun varsa bildiklerimi anlatayım hangi medeniyet o pardon?Birbirlerine dava açarlar mütemadiyen. amerikalı dedigin insan suratına gülümseyip arkandan iş çeviren insana denir.Alayının en saglam gerizekalı oldugunu söylemiyorum bile. Kültür seviyeleri en aşagının en aşagısındadır ayrica.Pratik zeka denilen birşey yok,kendi paraları söz konusu oldugunda çakal kesilirler. İstedikleri birşey olmadiginda/olamadiginda,gözünüzün önünde 5 saniyede en nazik insandan,en kaba insana dönüştügünü görürsünüz. Cruise gemilerinde her gün yüzlerce örnegiyle muhatap oluyorum,almayayım o medeniyeti ben.Dünyanın en rezil müşterisi amerikalıdır. cruise gemilerindekileri düşünüp amerikalıları yargılaman yanlış, her medeniyetin zengini ayı olur. türklerin zengini efendidir derler özel okuldaki oğlunun kıyafetini almaya bi tomar parayla gelirler harcıyacakları maksimum 300lira olsa da.o yüzden yorumuna katılmıyorum ancak kültür seviyeleri yerlede buna katılırım. hala türkiyenin yerini bilmeyen 11eylülü terörist saldırısı sananlar var. ben 4 ay kaldım amerikada hiç yüze gülümseyip arkadan dolap çevirernine rastlamadım ayrıca medeni oldukları konusunda ısrarcıyım insana çevreye doğaya saygıları üst safhada..tabi amerika dediğimiz bir kıta, herkesin bir olması da beklenemez.bence insaniyet yönünden gelişmiş ancak bilgi seviyesi yönünden sınıfta kalmış bir toplum bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 israili anlat belki bombalama gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Myrica said: BlackLabelSociety said: Myrica said: BlackLabelSociety said: amerika güzel memleket insanlarının medeniyeti üst seviyede ancak kültür eksiklikleri var. bizim zaten bir dünyamız var başka dünyaları öğrenmenin ne gereği var kafasındalar. çok disiplinli çalışırlar taviz vermezler ama çalıştığın saniyenin dahi hakkını verirler. put in bay island, toledo, chicago, cleveland, miami, orlando, new york ve niagarada bulundum detaylı sorun varsa bildiklerimi anlatayım hangi medeniyet o pardon?Birbirlerine dava açarlar mütemadiyen. amerikalı dedigin insan suratına gülümseyip arkandan iş çeviren insana denir.Alayının en saglam gerizekalı oldugunu söylemiyorum bile. Kültür seviyeleri en aşagının en aşagısındadır ayrica.Pratik zeka denilen birşey yok,kendi paraları söz konusu oldugunda çakal kesilirler. İstedikleri birşey olmadiginda/olamadiginda,gözünüzün önünde 5 saniyede en nazik insandan,en kaba insana dönüştügünü görürsünüz. Cruise gemilerinde her gün yüzlerce örnegiyle muhatap oluyorum,almayayım o medeniyeti ben.Dünyanın en rezil müşterisi amerikalıdır. cruise gemilerindekileri düşünüp amerikalıları yargılaman yanlış, her medeniyetin zengini ayı olur. türklerin zengini efendidir derler özel okuldaki oğlunun kıyafetini almaya bi tomar parayla gelirler harcıyacakları maksimum 300lira olsa da.o yüzden yorumuna katılmıyorum ancak kültür seviyeleri yerlede buna katılırım. hala türkiyenin yerini bilmeyen 11eylülü terörist saldırısı sananlar var. ben 4 ay kaldım amerikada hiç yüze gülümseyip arkadan dolap çevirernine rastlamadım ayrıca medeni oldukları konusunda ısrarcıyım insana çevreye doğaya saygıları üst safhada..tabi amerika dediğimiz bir kıta, herkesin bir olması da beklenemez.bence insaniyet yönünden gelişmiş ancak bilgi seviyesi yönünden sınıfta kalmış bir toplum bu.. benim çaliştigim cruise gemileri üst kesime hitap ettigi için genelleyebilirim mütemadiyen. Çevreye ve doğaya saygıları falan yok,national parklardan deli gibi para kazandıkları için öyle tutuyorlar oraları.Sanata saygıları var ama. Ben çok rastladim suratıma gülümseyip arkamdan iş çevirenleri.Suratına gülümser,5 dakika sonra müşteri hizmetlerinden telefon gelir azar yersin,neden? İstedigi içki kutusu gemide kalmamiştirda ondan. İnsaniyet kısmına katiliyorum,çok bahşiş aldım *siz çok çalişiyosunuz* bahanesiyle. Türkiyenin nerde oldugunu bilip bilmemeleriyle ilgilenmiyorumda,genel kültür seviyeleriyle ilgileniyorum.İnsan en azından avrupanın nerede oldugunu bilir. bilmiyorum belki farklı kesimleriyle karşılaştık ancak pek çok görüşüne katılmıyorum ben olumlu bakıyorum bu topluma @rerore bombalama derken aklıma geldi:) aşkelonda Ditron diye bir fabrikaya gittim kalibrasyona..birden bi siren herifin teki beni tuttuğu gibi sığınağa attı dedin noluyo hacı böyle çekiştirmek falan bize ters..meğer israil ile hamasın çatışma bölgesiymiş hamas füze sallıyomuş israilde havada imha ediyomuş:) ulen dedim bizim ülkede pkk'dan kurtuldum burda hamasa tutuldum:) bu arada teknolojileri aklı uçuklatacak şekilde..uçak üretim fabrikalarına kalibrasyon makinasına bakım yapmaya gittim gördüklerimi ne siz sorun ne ben anlatiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bi anlat be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Bathory said: bi anlat be ne anlatiyim müdür söyle anlatiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 londranin gizlarindan bahset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 aquila said: londranin gizlarindan bahset. londranın gızlarındna bahsetemem:) gitmedim çünkü:D ama liverpool manchester ve birminghamın kızlarındna bahsetebilirim:D liverpool'lu kızlar en sağlamlarıydı gördüklerim arasında..şu beatles grubunun kurulduğu sokağa gittik heryer bar disco olmuş ortam yanıyo:D tanımadığın kızlar gelip sokak ortasında birden senle dans etmeye falan başlıyo acayip yani:) aslında amerikadaki ortamdan sonra böylesini garipsememek lazım:) hatunları çok tuhaf biz donuyoruz bunlar çıplak geziyo resmen ama hepsi de tir tir titriyo anasını satiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar