DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 adamlar baya baya 33 tl ye istanbul'un havası konserveleyip satıyolar asfdlskalmak isteyene link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 lan açınca ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 açmıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ton baligi felandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 antalyadayım 2 senedir arabam 34 plaka en son dükkanın önünde bir amca geldi yanıma geçen yaz dediki arabanın lastiklerinden şu pet şişeye istanbul havası doldurda koklayayım :) özledim bende istanbulluyum 20 senedir burdayım dedi :) ne gülmüştüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 tam havagazı iş yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 hangi mal alır lan bunu??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 "Urun Aciklamasi" said: AIR OF ISTANBUL - İstanbul Havası Bir konserve kutusu… İçerisinde sıkıştırılmış İstanbul havası… YOO..DALGA GEÇMİYORUZ… ...aslında geçiyoruz ;-) İstanbul’ a özlem duyanlar, yeni tanışmak isteyenler için olabileceği gibi kızdığında HAVA ATMAK deyimini somutlaştırmak isteyenlerde kullanılabilir. Malzeme : %78 Azot, %21, %1 Karbondioksit :) Marka : C.Aura urun aciklamasi keyifli olmus :D guzel espri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ben almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bunların maskelileri oluyo hüp diye çekiyorsun içine ordan havayı ama bu kullanışsız olmuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 içindekiler : Karbonmonoksit, metan, hidrojen, oksijen ve nitrojendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Herhangi bi arabanın egzozuna balon takıp sonra dolan havayı koklayın, gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 şunu alanı yakalayın, katran döküp kuş tüyüne bulayın ve döve döve yollayın evine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 iyider espri zaten bu komiklikler sakalr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 espri lazimsa, ben bedava yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar