Saeros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ilk filmden daha çok beğendim ben ama bence de bira pattis daha uygun bi seçim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Dün gittim,şu 3d'nin hiçbir amacı yok,neden inatla 3d yapıyorlar anlamış değilim.En fazla 3-4 sahnede 3D gözümüze çarptı. Ayrıca evet film patates.Evde izlemelik.5.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 En iyi çekilmiş 3d filmlerdendi.Ha film cacık s o ayrı ama 3d sine başarısız demek ayıp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Hoca ilk filmde yapılan hatanın aynısı bunda da yapılmaz ki. Big boss saçma ölüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 osuruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 noluyo filmin ortasinda durdurup para mi istiyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konu yok, oyunculuk yok ama efektler şahhhane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ilk filmin aynısı sdf. spo versek ne değişir gerçi 1- perseus'un "ben savaşmicam işinde gücünde adamım" tripleri. 2- onu savaşmaya mecbur kılan bir olay. 3- boşluk dolsun diye konmuş yan karakterlerden oluşan ekip kurma faslı. yine yolculuk sırasında o ekipten ölecek olanlar "ben burdayım" diye bağırıyo zaten. 4- boss'u kesmek için gereken itemleri toplama faslı. 5- yine perseus'un savaşın sonuna yetişip boss'a ks çekmesi. 6- güzel kızı öpme sahnesi. şahane görsellikle şahane bi kurgu bi arada olamayacak diye bi kaide mi var nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar