Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Uzunca bi aradan sonra istanbula döndüm sevgili patiler :) daha önce geyiini yapmıştım onçün bilen bilir MAL'dan sonra şimdi ZKÜ'de okuyorum... Aman kimse Zongldaa gitmesin berbat bi yer :)) okul zaten liseden farksız o bir yana "şehir" dedikleri yer kadıköy/moda'nın yarısından ufak nerdeyse :D mesela koca şehirde sadece bir (sayıyla 1) sinema var, o da belediye sineması... Ki bu sinemanın önünde gördüğüm ilanda "numaralı koltuk satışlarımız başlamıştır" yazıyodu öeah dedim :-) neyse bu topii açmamın sebebi Zonguldak hakkında bişeyler bilen varsa yardım edebilir mi diye merak etmemdi. nerede denize gidilir ucuz ve güzel yemek nerede yenir falan.... aklınıza ne geliyorsa yardımlarınızı esirgemeyiniz efeem :lol:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
sheref Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bence oralarda ucuz yemek değil pahalı yemek satan yer bulmak daha zor :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Worth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 zonguldağın dışında ereğli var oranın belediye plajuı var geçen sene gitmiştim gayet güzel yani belediye felan dedğimie bakma gayet cluber biyer ama gelenler cluber değil o ayrı :D benim gibi 100 kişi bulursan orda manyak eylenirsin.giriş ücretsizdi ve çayda 250 binliraydı :D tabi geçen sene için konuşuyorum.zongoldak ta bildiğim bi yer yok ancak bi yer varmış ..... baya bi isminden söz ettirdi ;)[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Yazık :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
birm Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ben zonguldakta askerlik yaptım be siz ne dionus :)[signature][hline]I have been where the sun never shines...
streamin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ne var benimde kdz ereglide tum omrum gecti (yaklasik 20 yil ) :D....zonguldak ise kara kuru lanet bir sehirdir......[signature][hline][email protected]
Korax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Evet altıda kömür madeni dolu. Dwarf şehri ora :D Yakında çöker o şehir altı boş zaten kaza kaza kaza.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 vala arkım tıp okuyo güzel falan demişti kendinimi kandırıyo şimdi bu[signature][hline]:))) !!! ........................
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Korax, 16 Ekim 2004 19:29 tarihinde demiş ki: Yakında çöker o şehir altı boş zaten kaza kaza kaza. hahahaha
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Korax, 16 Ekim 2004 19:29 tarihinde demiş ki: Evet altıda kömür madeni dolu. Dwarf şehri ora :D Yakında çöker o şehir altı boş zaten kaza kaza kaza. hahahaha =) Zaten eve gelince peçeteyle yüzünü siliomuşsun, kapkara oluyomuş peçete kömür tozundan.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Korax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Ahahah harbiden :) Şaka maka biyana o dağlardan kazmaktan şehirin altına kadar gelmiş falan.Çöker hakkaten.Bizim peder bey düğüne gitti oraya 2 hafta öncede,o anlattı baya.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 kaldırım taşlarını normalde kumla yerleştirirler ama Zonguldakta kömür kullanılıyo bu iş için o derece garip bi yer...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Korax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Ben bunu bilmiyodum lol :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Arap yağı bol bulunca bi tarafına sürermiş =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Öne çıkan mesajlar