applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ahaha ulan millet olarak ne komigiz ya :D böyle biseyden elenirse takım THY saglam tazminat öder bize
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Demirören'ın THY'den bir çıkarı vardır. Biz unuttuk diyip, üstüne THY'nin itibarını sarsıyoruz böyle haberlerle diye THY'ye tazminat öderiz.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ablemli uçak yaparlar verirler bize affederiz barcadan manudan eksimiz ne
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 nasıl olsa şampiyon olamayacaktık
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 yav said: fenere gıcıklığım var tabi de kuyruk acısıyla ilgisi yok tamamen klubun ve taraftarın aurasından kaynaklı sahip olduğum hümanist hayat bakış açısından ötürü sdf hem zaten kuyruk acısı olan adam salyalı salyalı basit laflar eder espri yapmaz (şekil1a'lar her yerde), burda bile açık açık yazdığıma göre bunu bil ki bu konuda yeterince aşmışım bazı şeyleri. pek bişi aşmışsın gibi görünmedin bana sdf konuya dönecek olursak salak yemin ediyorum bu thy böyle bişi unutulur mu ya
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Turkish Airlines TR @TK_TR Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç @erginataman Merhaba Ergin Bey, malzemeleri takımımıza ulaştırmak için tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. Aksaklıktan dolayı üzgünüz. ergin ataman tarafından retweetlendi
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 İçlerine giyip gitsinler bundan sonra Kendilerini de unutsalarmış ? Ne saçma iş lan bu ahahahah
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Orada forma diktiriliyordu en son, sorun çıkmazsa zaman konusunda maçta bunlar giyilecekmiş FIBA'dan onay aldık vs. diyordu Ergin Ataman THY bunun açıklamasını, telafisini nasıl yapacak çok merak ediyorum cidden
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 oynamışız maçı koymuşuz asdf şu forma sorunu yüzünden thy'ye sağlam bir yaptırım olmalı yalnız,
Öne çıkan mesajlar