valequenta Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Selamlar, Kisa bir footage video paylasiyorum. 1-2 haftaya publish edecegim. Surekli ayni oyunla ugrasinca bazi seyler goze hos gelmemeye basliyor ilk goruste nasil bir izlenim birakiyor merak ediyorum, yorumlarinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 huehue guardlar ne dio orda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 böyle bir dxball tarzı oyun olsa daha iyi olurdu. hiç sevmem ben böyle oyunları. ölmüyorsun hiç ayrıca. 1 kere ölünce oyun kendini imha etsin bir daha oynanmasın. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 gayet başarılı buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 çok yavaş değil mi yürüme animasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 niye wp7? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Fena olmamış ama yürüme cidden bi garip, bi sıkıntı var orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 aslinda virtual thumbstick oyunlari bende sevmiyorum, ama bir gaza gelip baslamistim, yurume hizini arttirip denicem bana da yavas geldi :) amator/indie game developer olarak iPhone ya da android platformunda sansim cok az, cok buyuk firmalar oyun yapiyor oralara, o yuzden wp7 a yaziyorum oyun. markette yaklasik 10 oyunum filan var. 2 tanesi top 10 us free games olmustu bir kac ay once. ayni zaman da yazilim muhendisiyim .NET kullaniyoruz, wp7 da .NET o yuzden kolay geliyor. arapca ne diyorlar bilmiyorum acikcasi haha, bilen varsa soylesin publish etmeden bilmem lazim kufur filan ediyorsa kotu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 risk budur yayınla gitsin ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 güzel olmuş da fontlar baya bi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ben beğendim,ama yürümeyi cidden biraz daha hızlandırıp,health düşme olayını biraz arttırırsan daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 tr'de wp7 yok be. var olan da 1 tane ve türkçe desteği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 evet karakterin yurmesini hizlandirdim, yalnizca ates ederken yavasliyor. cok daha iyi oldu. fontlarda da tembellik yaptim acikcesi biraz, duzetlmek lazim. tavsiyeler icin tesekkurler yurume hizi cidden farkettirdi oyunu. 50 level var oyunda, checkpoint filan yapmadigim icin aslinda health ancak yetiyor; bir de hard ya da impossible da cok daha hizli azaliyor health. belki daha fazla first aid koyup health azalma hizini arttirabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=YBtr_k99Bqg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar