Gallant Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Japonya'nın 128 milyon olan nüfusunun 2060 yılında üçte bir oranında azalarak, 87 milyona ineceği dün Japonya Sağlık ve Refah Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada bildirilmişti. Bu nüfus kaybının yanı sıra, 65 yaş ve üstü yaş grubundaki insanların sayısının da ikiye katlanarak toplam nüfusun yüzde 40'ını oluşturacağı ve ülkenin ciddi sıkıntıya girebileceği belirtiliyor. Japon gençliği arasında yapılan bir anket, bu durumun oldukça ilginç sebepleri olduğunu ortaya çıkardı. Japonya Aile Planlama Birliği tarafından yapılan ankete göre, yaşları 16 ile 19 arasında değişen Japon erkeklerinin yüzde 36'sı seks konusuyla ilgilenmediklerini, hatta küçümsediklerini söylüyorlar. Aynı anket 2008 yılında yapıldığında bu oran sadece yüzde 17 idi. Anketten çıkan başka bir sonuç da, aynı yaş grubundaki Japon kızların yüzde 59'unun seksle ilgilenmediğini ve karşı olduklarını gösteriyor. Genç kızlar bu durumun "otçul erkek - soshoku danshi" adlı terimle tanımlanan genç Japon erkeklerinden kaynaklandığını söylüyorlar. Bu terim, genç Japon erkeklerinin kültürlerinde yer alan geleneksel erkeksi duruştan ve karşı cinsten uzak durmaya çalışmalarını ifade ediyor. CNN'e bu konuyla ilgili konuşan 24 yaşındaki Midori Saida adlı genç kız, "otçul erkek"lerin zayıf ve tuhaf olduklarını, Japon kızlarının "erkeksi erkekler" istediğini söylüyor ve ekliyor, "Biz bu tip çocuklarla hiç ilgilenmiyoruz". Genç kadın ve erkekler arasındaki bu çekişmenin yanı sıra, teknoloji bağımlılığının da ülke nüfusunun azalmasında etkisi olduğu, bireylerin gerçek dünya ve sevgililer yerine, sanal dünyalarda sanal aşklar yaşamayı tercih etmelerinin tehlikeli sonuçlar yaratabileceğinin altı çiziliyor. Kaynak: http://dunya.milliyet.com.tr/japon-kizlar-onlari-istemiyor-/dunya/dunyadetay/31.01.2012/1496204/default.htm Japon kizlari erkeksi erkek istiyorlarmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 turist ömer japonya'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 de haydi gidek öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 sabah binsek uçağa, akşam simidine yetişiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Hazir vize de yok Japonya'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 vize olmasa nolacak 84378436745543 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 toplanın gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 O kadar ufak ortalama bende de olsa ben de yanaşmazdım ilişkiye. Koca ülke ufak penisliler diye anılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 YazmeltemL - 2 saat önce said: bu türk erkeklerine ne oluyor anlayamıyorum ne zaman böyle bir haber olsa ya rusyaya gidiyorlar yada japonyaya ama bir türlü gidemediler gitselerde kurtulsak çenelerinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 + http://www.youtube.com/watch?v=fW61lR9RLlo = gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paralandığım gibi başvuruyorum konsolosluğa... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Proje yazayım ben bi tane : "Japonya'daki Genç Nüfusun Arttırılması" diye. hibe alak gidek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 işimle ilgili espri ofis şakası yaptım. çok özür diliyorum. bir daha yapmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Erkek nüfusu az olan Moğolistan Türk erkeği transfer edecek diye de haber çıktıydı, bavulumu hazırlamıştım gelgelelim sonra yalanlandı haber. Bu sefer verici taraf ben olmam abicim bi sürprizi daha kaldıramam, Japon kızı gelecek ayaklarıma kapanacak yiğidim diye anca ööle giderim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Kim napsın öyle ibibik suratlı adamı. Sevgilin mi kız arkadaşın mı playdatein mi belli değil. Erkek adamız biz, gıllıyız. O değil de, ben hala justin bieber denen bebeyi beğenen hatunları anlamıyorum. 1 tanesi ile bile tanışmak kısmet olmadı ama tanışırsam sorcam "kardeş hayrola" diye.. hay unutmadan, twilight faciasını da hatırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 yeniçeri+samurai ulan hep sayfa başına denk geliyorum armut gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Letonya da kadın nüfusu %60. orası daha cazip geldi bana. sonuçta asian kategorisinden bildiğimiz kadarıyla japonlar uğraştırıyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 desibelleri yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 japon animeleri de böyle. neden o zaman kıl çizmiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 çünkü 3 D P D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 üstelik japon kızları hijyen konusunda da sınıfta kalıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 iğrendim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 e oglanlar da kizlari istemiyomus, baslik cok tek yonlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 oglanlar oglan kalmış işte erkek olamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 senko said: üstelik japon kızları hijyen konusunda da sınıfta kalıyorlar çizgi filmlerine bakarsak ortalama hergün 1.5 saat banyo yapıyorlar amazon olsa temizlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar