Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF başkanı Mehmet Ali Aydınlar istifa etti!

scorch

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

daha önce yazmıştım, olaya karışan takımlara -1 puan cezası versinler sembolik, konu kapansın. fener de tazminatını alsın utanması olmayan taraftarları tatmin olur böylece. biz de ömür boyu şikeci sıfatını kullanmakla yetiniriz artık bu takımlar için.

lol, dava sonuclanmadan neyin utanmasından bahsediyorsunuz dava sonuclanır hukuk FB yoneticilerine sikeci derse utanırız merak etme, asıl FB tazminat alırsa utanması olmayan GS li yoneticiler ne yapacak onu merak ediyorum ben.

ünal aysal TFF istifa etmeyince iyi oldu vs diye dansozluk yapmıstı, bakalım istifalardan sonra yeni bir acıklama, yeni bir bel hareketi, gerdan kırma vs gelecekmi lol.
Sosyal ağlarda paylaş

karışan takımlara diyorum zaten, karıştığı düşünülen değil. ceza aldıktan sonra da aziz maskesi takıp komplo bu kanıt yok reröre diyen bol olacak merak etme.

ha benim kanaatime göre şu iddianameden sonra hala fenerbahçe'nin şikeye en azından teşebbüs etmediğini düşünmek imkansız. teşebbüsün de yapmaktan bir farkı yok söz konusu maddeye göre.
Sosyal ağlarda paylaş

doruk daha once de yazdım, tesebuus eden yapana cezası verilsin, aksini savunmuyorum. Dava sonucunda aziz yıldırım suclu bulunur vs ve hala maske takıp komplo diyen varsa dicek birseyim yok utanmaz derim bende.

sunların cevabını merak ediyorum ben, şaibeli TS ŞL den 25 milyon euro haksız kazanc elde etti, ne olacak bu para? su durumda TFF acık acık TS i nemalamış oluyor. UEFA yeterli delil yok demiş, TFF var demiş yollamamış. e TS cok mu temiz?

BJK cok mu temiz? lan az bunları konusun :)

Bursasporu yollasalardı o zaman? hatta sampiyonlugu da bursaspora versinler lol.

o degilde asıl bazılarınızın kafası lcd kafasını gecmiş at gozlugu takmaktan at kafası olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız kimsenin dikkatini çekmiyor ama bu noktaya getiren uefa oldu.

sürekli türkiye yi sıkıştırdı şüphe bile varsa düşür falan fistan diyip sonrada delil yok panpa ayağı ile bu kez türkleri bir birine soktu.nasıl olsa keriz üç büyükler bir birine bi laf sölemeyi meziyet bilio taraftarları desen leş bir birinin kuyusunu kazıyo.

ben size diyim uefa türkiye yi bu noktaya getirdi.

neyse kavgaya devam
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

tek haklı oalbilceğiniz nokta var
o da şike yapmakla şikeye teşebbüs edip yapamamak (kanıtlanamaması değil)
bununn cezalarının ayrı olması

bank asya kafası işte

lol, nasi bi travma yasatmıs sana fenerbahce abicim bi silkin kendine gel, soguk su ic sakinleş. nasıl bir kuyruk acısıdır bu hahah :)

applev0dka said:

@zegna

bence egerki MAA ve yönetimi etik kurulu raporuna bakıp,yada bakmadan saglam dayanaklarla feneri yollamayip TS ve BJK yi yolladiysa,bunu dusunmesi gereken fener yani. demekki ts ve bjk gitmesne mani olucak kadar kirli degil

abicim madde ortada zaten o kadar kirli degil diye bir tabir olabilirmi, aynı TFF BJK iyi niyeti nedeniyle kurtardı demiyormuydu, e iyiymiş bu iyi niyet herkes yapsın sonrasında iyi niyet gostersin o zaman.

bu arada bahsettigin tarihte yanlıs hatırlamıyorsam etik kurulu raporu yoktu?

24 agustos

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan, UEFA'nın isteği doğrultusunda, Fenerbahçe'nin Şampiyanlar Ligi'ne katılamayacağı açıklaması geldi.

FENERBAHÇE MEN EDİLMİŞTİR

UEFA, Fenerbahçe'nin Şampiyınlar Ligi'nden çekilme kararı almasını, aksi halde bu kararı men yoluyla TFF'nin almasını istedi. UEFA, bu iki yoldan herhangi birisi benimsenmez ise, disiplin soruşturması ve Türkiye aleyhine yaptırım tehdidinde bulundu.TFF, bu ifadelerin yer aldığı 23 Ağustos tarihli UEFA yazının ardından, akşam saatlerinde internet sitesinden açıklama yaptı: Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men edilmiştir.

şimdii, UEFA ben boyle birşey demedim diyor? nasıl olacak bu işler? hani UEFA yı cok efsane savunan arkadaslar vardı yaptıkları her hareket dogru diye, hala oylemi dusunuyorlar :p
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

blöfü yedi işte bizim tff.. bence göndericekti. MAA fenerlilik ağır bastı işte cezadan kurtardı feneri aklı sıra.

cas davasındada uefa hiç zarar görmez adamlar dicek Tff göndermedi biz nerden bilicez iç işlerini dicekler olay biticek

TFF seve seve odeyecek o zaman FB nin ŞL kayıplarını, hatta hisse senedi dususleri vs vs o kadar cok zarar varki heh.
Sosyal ağlarda paylaş

su durumda suclu da olsa temizde olsa TFF odemek zorunda FB nin kayıplarını, 58. maddeye gore avrupa kupalarına gidemeyecek olan TS ve BJK yi yolladıysa TFF, FB yi de yollayacaktı diye dusunuyorum.

Hayır bu nasıl buyuk bir aptallıktır ki TR ceza almasın diye FB yi yollamadılar deniyor, uzerine TS ve BJK yollanıyor.

Bugun gelinen durum, TR yine cezanın eşiginde, TS ve BJK avrupadan para kazandılar.

TS as baskanı nevzat "ayagına sıktılar iyi oldu sesini kesti" sakar ın karabuklu futbolcular icin yaptırdıkları yokmu belgelerde var.. cıkmadı mı telegollere..

TR'nin ceza almasını istemiyorlarsa Bursayı yollayacaklardı..

lol
Sosyal ağlarda paylaş

suçlu olsa niye para ödesin be tff
fenerin aldığı yayın hakları iddaa haklarını geri almasınlarda bak sen

hem TR nin ceza olmayı biz takımlara şike cazasını uygulamazs gelicek cezalardır.. yoksa şuan ts ve bjk direk suçlularsa 3 yıl menler zaten!
Sosyal ağlarda paylaş

iyide abi etik kurulu raporunda besiktas temiz görunuyor.. TS ye bakmadm bilemicem.. ama bjk için sike ile ilgili bisey yok 10 kere diyor adam macla ilgisi yok biz alıcz bunu ne olursa olsun diye. sonra ordan menejer karıstırıo işi bak sen oynama fln filan diye.. ama ne tayfur ne adali macta oynamasn fln demiyor tapelerde..

bir yanda bjk icin bu varken diger macta fener 10larca macta tarlalari sürmüs insaatlari kat kat cıkmısken neden fener men edildi bjk gitti bir dusunun bence
Sosyal ağlarda paylaş

etik kurulu raporu!

etik kurulu raporu!

Etik Kurulu raporlarını unutup yorum yapanlara gelsin.20aralık tarihli etik kurulu raporu.Beşiktaşın şikeyle alakası uzaktan yakından alakası yok şuanda o kararsızlık sürecini atlattık biz, kaldı ki mahkeme de serdar adalı, ahmet ateş, tayfur havutçuyu bıraktı.İnş. o yargı sürecinden de alnımız ak çıkacağız, ama futbol açısından etik kurulunun aldığı karar yeterlidir vicdan açısından.Vicdan muhasebesini de diğer adı geçen takımlar yapsın.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı mahkeme sadri seneri once tutuksuz yargıladı, daha sonra yurt dısı yasagını kaldırdı :)

etik kurul bu kadar saglam olsaydı BJK li yoneticiler bu kadar fazla telaş yapmazlardı, GS gibi "ortmenim diye zırlamazlardı" ama gene de konusurlardı kesin :)

aziz yıldırımın bahsedilen cete muhabbeti olmasaydı o da tutuksuz yargılanırdı belki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...