Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF başkanı Mehmet Ali Aydınlar istifa etti!

scorch

Öne çıkan mesajlar

Fenerbahçe Sportif A.Ş. hisseleri ilk seans sonunda yüzde 7,52 oranında değer kazandı. İkinci seansta yüzde 1,17 değer kaybeden hissenin günlük primi yüzde 6,27 olurken hisse fiyatı 42,40 liraya yükseldi. Aydınlar’ın istifası öncesi Fenerbahçe’nin 975 milyon lira olan piyasa değeri, istifa sonrası 1 milyar 60 milyon liraya yükseldi. TFF Başkanı’nın istifasıyla Fener’in piyasa değeri 85 milyon lira arttı.

hayırlı işler.
Sosyal ağlarda paylaş

sağol sanada llama

Şike Operasyonu’nun başladığı 5 Temmuz 2011’de 70 TL düzeyindeydi. Bu tarihten Şampiyonlar Ligi’nden men edilme tarihine kadar yaşanan süreçte hisselerin değeri 50 TL’ye kadar geriledi.
Önceki güne kadar ise hisse fiyatları 40 TL seviyesine kadar indi. Bugün Fenerbahçe Sportif hisselerinin piyasa değeri 600 milyon dolar (1 milyar TL) civarında. Oysa bu değer Şampiyonlar Ligi’nden men edilmeden hemen önce 720 milyon dolar seviyesindeydi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fenerbahçe Asbaşkanı Cihan Kamer TRT 1 ekranlarında yayınlanan Stadyum programına konuk oldu; birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Cihan Kamer'in birbirinden çarpıcı açıklamaları:

"58. MADDENİN DEĞİŞMESİNİ İSTİYORUZ"
Biz aslında 58. maddenin değişmesini savunuyoruz, tıpkı 62 ve 22'nin olduğu gibi. 62 ve 22 nedir yahu? Adam öldürüyorsunuz bu kadar ceza almıyorsunuz. Ne yaptı Türk futbolunu, sporunu geliştirmek için yıllarını harcayan insanlar? Biz bu yüzden değiştirilmesini savunduk. Ayrıca hiç bir yelpazesi yok. Dedikodusu da, yapanı da düşürülüyor. Biz uluslararası hukuğa değiştirilmesini istedik. Ama herkes formasını giydin ve Fenerbahçe düşmemek için değiştirmek istiyor. Fenerbahçe düşmemek için madde değişikliği istiyor haberi yalan. Biz değiştirilmesini istedik ama yine şike yapanın küme düşürüleceği bir ceza sistemini istedik.

"TFF KARAR VERMEMELİ"
Bir kişi de sunu sormuyor: Futbol sahada oynanmıyor mu? Futbol bilgisine sahip olan, yetkisi olan insanlar şu 13 maçı oturup izlesinler. Ben o maçlarda tribünde hop oturup, hop kalktım. Bütün Türkiye sahada bir sorun olmadığını gördü. Spor otoriteleri de sahada bir şey olmadığını söylüyor. Sahalar temizse ben diyorum ki yönetici arkadaşlarımız da temiz.

Takip edemiyorum artık, kıvırmada çığır aşıldı. Tekrar 58. Madde kademelendirilsin ve saha içine bakılsına gelmiş Fb.

İçine edildi bu şikeciler sayesinde ligin artık zerre zevk falan alınmıyor. Alayına suçsuzsunuz ne halt yerseniz yiyin desinler bari, yazıktır bu kadar taklaya çabaya. Düşmeyin yahu tamam, süpper ligimizin marka değeri cart curt takılın zaten dekoderi de verdim bu hafta geri sözleşmem bitince oh mis rahatım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...