Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Ya ciceksepetine girdim beğendim bitane hevesle göndericem, sonra nette bi araştırdım ki baya fena bi yermiş. Var mı patilerin kullandığı çiçek sitesi şöyle bakıp bakıp seçebileceğim?
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 nası fena bi yer? ben hep çiçeksepetini kullanırım, hiç problem yaşamadım şu ana kadar.
Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 yanlış gidiomuş, gönderilenler bakımsız çiçeklermiş işte zamanında gitmiomuş felan ekşide yardırmışlar sonra bazı bloglarda okudum. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=%C3%A7i%C3%A7ek+sepeti
Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 abi eminmisiniz, baya baya kötü konuşmuşlar. gerçi ekşi bu evet,abartma durumu olabilir. direk verdiğiniz siparişi gönderio dimi aynısını http://www.cicekgonder.com/ bu nası ohooo bu ekşide her siteye bişi yazıo anam bune
quixef Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Ben Çiçeksepetinden geçen sene anneler gününde anneme ve anneanneme çiçek gönderdim, annemin çiçeği asla ulaşmadı, anneannemin çiçeği için de anneme adres sordular. (!!) Ben tavsiye etmem ama tabi insanların deneyimi tamamen bölgede anlaşmalı olduğu çiçekçinin yetoluk düzeyiyle ilgili. Şansını deneyebilirsin.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 çiçek sepetinden 10 dan fazla çiçek yolladım hepsi catır catır gitti cicek sepeti tek bi yer değil insanlar onu anlamıyo adamlar neresi yakınsa oraya yollatıyo aynı yere yollattıysa adam ordaki sube kotuyse hep kotu gitmiştir ben ümraniye ve gebzeye yolladım hepsi sorunsuz vardı genelde güzeldi .çiçeklerde gül orkide felan bide hepsi burada dan yoladım ordan da sorun cıkmadı ama yane çiçek sepeti berbat demek abartı tek sıkıntısı klasik cicek olayı 50 lira 15 tane gül
Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 hmmm bi arkadaşın tavsiyesiyle sabuncakis i öğrendim. bide bonnyfood varki mükemmel ya hu =)
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 bonnyfood iyidir ya.cicekler ziyan olmuyo mideye gidiyo miss :D
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 bide çiçek sepetinden bişey alacaksan şu fırsat sitelerindeki kuponlarla falan al, ucuza gelsin. markmost falan 20 tl bedavaya hediye çeki falan var
yav Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 benim çiçeksepeti'nden gönderdiğim çiçekten kurt çıkmıştı :/
napae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Ya evet ya şu bonnyfood bi de frutation'ın şeysilerine bayılıyorum. Kimseden almadım daha :(
Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 bonnyfooddan gonderdım gıttı sımdı tepkileri akşama yazarım =)
napae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 En doğrusunu yapmışsın, çiçekten daha güzel bence.
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Büyük bi şehre yolluyorsan sorun çıkmayabiliyor ama, yukarıda yazıldığı gibi ücra bi köşe ise o civardaki çiçekçilerin koşullarına göre oluyor işte giden ürün. Edirne/Havsa ya göndermiştim sorunluydu
Nivea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Suark said: abi eminmisiniz, baya baya kötü konuşmuşlar. gerçi ekşi bu evet,abartma durumu olabilir. direk verdiğiniz siparişi gönderio dimi aynısını http://www.cicekgonder.com/ bu nası ohooo bu ekşide her siteye bişi yazıo anam bune cicekgonder virali. ciceksepeti ni bir çok kez kullandım hepside çok bakımlıydı ve tam zamanında gitti.
Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 yok orasıda kötüymüş bonnyfooddan gonderdım, on numero beyler =) bide başka bi site yazmıştım çicek için orası iimiş
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 444cicek i kullandım ben hep, sorun yaşamadım hiç.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 napae said: Ya evet ya şu bonnyfood bi de frutation'ın şeysilerine bayılıyorum. Kimseden almadım daha :( Abi şu mesaja kimse adres ver gönderiyim anam diye ÖM atmadıysa Paticik tam yumuşak sitesi olmuş demektir.
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 çicek, böcek, çikolata vb.. bunlar ne ya karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etmeyin yeter az erkek olun lann!!!!!!! birbir1ibir11.
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 BonePART said: napae said: Ya evet ya şu bonnyfood bi de frutation'ın şeysilerine bayılıyorum. Kimseden almadım daha :( Abi şu mesaja kimse adres ver gönderiyim anam diye ÖM atmadıysa Paticik tam yumuşak sitesi olmuş demektir. hahahah ne belli napae nin egosunu tatmin etmek istemedigi.belki de om kutusuna bakip balip guluyodur simd vay salaklar hemen de sazanladilar diye. oyuna gelmeyin beyler
napae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Ya üf aşkolsun be, hiç bişey paylaşamicaz sizinle artık. hıh
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 napae said: Ya üf aşkolsun be, hiç bişey paylaşamicaz sizinle artık. hıh ahaha üzülme lan biri yollar sana çükülatluı çilek ya
Öne çıkan mesajlar