Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TL banka hesabina Euro goderilir mi?

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

Western Union mu simdi nerden bulcaklar onu la, benim de yok orada hesabim filan. Gondercekler ogrenci zaten, erasmus. Gelcek para da cok degil aslinda 150 lira, hani az da degil aslinda

Giderlerken faturalari kaldi ben odedim de benim uzerimeydi olay o

Ben simdi EURO hesabi actim Isbankasindan, acmasi ucretsizmis, EURO hesap icin IBAN numaram var elimde. Bir arkadasim diyo ki hala SWIFT numarasi gibi biseyin olmasi lazim onu da vermeleri lazim para gonderirken diyor, direk EURO hesabinin IBAN nosunu versem gonderemezler mi artik?
Sosyal ağlarda paylaş

evet la swift code banka genelinde bisimis ben de her hesabin kendi swift kodu var saniyodum neyse bunu da veririm gerek olursa kullanirlar

iban'i verdigim icin sube kodu banka adi otu boku vermiyom iban + swift code ile gonderebilmeleri lazim gibi gozukuyor su ana kadar sizin de yardimlariniz ile anladigim kadariyla
Sosyal ağlarda paylaş

Ustası geldi açılın.
Western çok keser. 50 eu da 15, 100 de 20 eu kesiyor. Ama gönderilen ülkeye göre değişir. Bazı ülkelerde ucuz. Yurtdışından göndereceklerse adını ve soyadı bilemeleri yeter. Direk gönderebilirler. Gidip hesaplatmak lazım. Swiftten daha ucuz çıktığı durumlar oluyor.
Tl hesabıne eu gönderilir. Eu o anki kurdan çevrilir ve tl hesabına yatar. Iban ve swift kodu ile gönderilebilir. Bazı bankalar alıcının açık adresini ve telefon numarası da isterler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...