xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Selamlar, TL hesabima birisi Euro gonderirse otomatikmen TL'ye cevrilip yatar mi hesabima yoksa gonderemezler mi biliyor musunuz acaba? Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 tl ye çevrilir bence. bir miktar euro'yu hesabıma yatırmaya kalktığımda tl'ye çevirip yatırabileceklerini söylemişlerdi iş bankasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 euro hesabın yoksa gönderilmez diye biliyorum bankadan yurtdısına havale yaparken bile euro satın alıp euro hesabından yollanıyo (garanti bankasından bahsediyorum ama muhtemelen bütün prosedürler aynıdır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 TL hesabina euro Gonderse TL ye cevirir Banka kendi kurundan Bankayi arayip Euro hesabi actir hesabinin sonuna 002 filan atiyorlar euro hesabin oluyor o Ama dedigim gibi Euro hesabi ac yoksa onlar cok dusuk ten TL ye cevirio zararli cikarsin 100 Euroda 10 TL filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 hayır gonderilmez euro hesabın olması lazım dahda guzeli swift yapmak zorundasın ulke icinde bile korkunc paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Swift yapmak ne ola ki baktim googledan ama anlamadim society for world bank bilmemne diyordu. Bana bir eleman para gondercek de portekizden simdi TL'ye cevirip gonderemez bu en iyisi paypalla mi yapmak ne dersiniz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 hesap açtırmana gerek yok, senin adına bilmemkaç euroyu bilmemne bankasının bilmemne şubesine yollasın. masrafları yolladığı paradan kestirmesin, sana girer zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 swift yabancı para transferinin adı eft gibi bi terim ole sacma bişi ki aynı banka aynı subeden eurpo yollasanda para bruksele mi ne gidipo gei geliyo turki lirasındada cevrilmez en guzeli paypal felanda deil western union yaptır %2 mi ne masrafı war kolayu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Western Union mu simdi nerden bulcaklar onu la, benim de yok orada hesabim filan. Gondercekler ogrenci zaten, erasmus. Gelcek para da cok degil aslinda 150 lira, hani az da degil aslinda Giderlerken faturalari kaldi ben odedim de benim uzerimeydi olay o Ben simdi EURO hesabi actim Isbankasindan, acmasi ucretsizmis, EURO hesap icin IBAN numaram var elimde. Bir arkadasim diyo ki hala SWIFT numarasi gibi biseyin olmasi lazim onu da vermeleri lazim para gonderirken diyor, direk EURO hesabinin IBAN nosunu versem gonderemezler mi artik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 IBAN yeter abi, swift kodu bankanın bileceği iş, sen adamlara IBAN'ı ver yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 portekizdeki banka swift kodunu bulamıyosa onların yetoluğu. madem işbank, git söle adamlara swift kodu ISBK TR IS XXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 evet la swift code banka genelinde bisimis ben de her hesabin kendi swift kodu var saniyodum neyse bunu da veririm gerek olursa kullanirlar iban'i verdigim icin sube kodu banka adi otu boku vermiyom iban + swift code ile gonderebilmeleri lazim gibi gozukuyor su ana kadar sizin de yardimlariniz ile anladigim kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 IBAN'da ülke, banka, bankanın şubesi ve senin açtırdığın körpe euro hesabının numarası yazılı. IBAN'ın espirisi o zaten, worldwide geçerli, tek bir hesap numarası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 swiğftin boktan kısmı su subeden yaptırırsan 5 euro icin 60 dolar istiyolar masraf olarka kokunc pahalı ben en uygunu işbank internette buldum 10 dolar aldılar en ucuzu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 westernuniona kadar gelmiş konu abo western it gibi para kesiyor, %2 falan değil. %2yi heralde birkaç bin dolarda keser, o da aynı hesaba gelir. en temizi internetten iban ile swift basmak, euro hesabı açmak da zaten 1 dakika almaz, internet/bankamatik/şube kanallarından birinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 2 sene once char sattıgım adam yurt dısından western union la para göndermişti ve öküz gibi bir kesinti olmustu. 700 tl cıvarı elime gecmişti kesintinin miktarı 100 küsür tl idi. O zamanki kuru hatırlamadıgımdan euro miktarını veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 paypali niye kimse onermedi anlamadim, bir kotu tarafi mi var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Ustası geldi açılın. Western çok keser. 50 eu da 15, 100 de 20 eu kesiyor. Ama gönderilen ülkeye göre değişir. Bazı ülkelerde ucuz. Yurtdışından göndereceklerse adını ve soyadı bilemeleri yeter. Direk gönderebilirler. Gidip hesaplatmak lazım. Swiftten daha ucuz çıktığı durumlar oluyor. Tl hesabıne eu gönderilir. Eu o anki kurdan çevrilir ve tl hesabına yatar. Iban ve swift kodu ile gönderilebilir. Bazı bankalar alıcının açık adresini ve telefon numarası da isterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 hmmm o zaman verirken adresimi ve telefonumu da veriyim tesekkurler hatta internet subesinden yapsin normal sube pahali olabilir diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 önce western union sorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 hangi ülkeden gönderecekler? edit: pardon portekizmiş. görmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 paypal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Laorx said: paypal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 western union almanya-türkiye arasi cok uygun. 300 euro'ya kadar gönderimlerde sadece 5 euro masraf aliyolar. 500 euro'da 9 euro diye artiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Türkiye'den Almanya'ya gönderirken mi tam tersi durumda mı? WU'nun Türkiye sitesinde ibare görmedim çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar