hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Sotto said: Avrupa'nın en iyi top 10 business School'ları zaten o dedikleriniz. Hatta; http://rankings.ft.com/businessschoolrankings/european-business-school-rankings-2011 Şu liste pek mantıklı gelmedi bana. Bazı olması gereken okullar yok, bazı olmaması gerekenler var(benim kişisel görüşüme göre)
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bilmiyorum ben de oradan baktım hangileri dandiktir, hangileri eksik siz yazıverin..
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Xaenin said: Aradaki 3-4 sene calis kismini gormedin galiba o dediklerini yapma çalış bunları yap demişsin master yapmadan çalış diceğine o zaman
Allure- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 mesela koç üniversitesi var orada, baya dandik.
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 73.'ü zaten abi topu topu kaç tane BS vardır Avrupa'da. Her okulun olmak zorunda değil zaten. Türkiye'den de bir tanesi olsun diye koymuşlardır...
Öne çıkan mesajlar