hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Sotto said: Avrupa'nın en iyi top 10 business School'ları zaten o dedikleriniz. Hatta; http://rankings.ft.com/businessschoolrankings/european-business-school-rankings-2011 Şu liste pek mantıklı gelmedi bana. Bazı olması gereken okullar yok, bazı olmaması gerekenler var(benim kişisel görüşüme göre) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bazı okullar çok kalabalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bilmiyorum ben de oradan baktım hangileri dandiktir, hangileri eksik siz yazıverin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Xaenin said: Aradaki 3-4 sene calis kismini gormedin galiba o dediklerini yapma çalış bunları yap demişsin master yapmadan çalış diceğine o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 mesela koç üniversitesi var orada, baya dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 73.'ü zaten abi topu topu kaç tane BS vardır Avrupa'da. Her okulun olmak zorunda değil zaten. Türkiye'den de bir tanesi olsun diye koymuşlardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar