Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Danimarka - Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dua yerine geçsin inşallah arcane[signature][hline]
[/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken
İşime yaramaz.. Bana yaramaz..
Çünkü artık çok zor aşık olmak
Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
Mesaj tarihi:
TSİ 21.00’de başlıyormuş[signature][hline]
[/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken
İşime yaramaz.. Bana yaramaz..
Çünkü artık çok zor aşık olmak
Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
Mesaj tarihi:
deniz barış sakatmış , tüh çok şey kaçırcaz :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
2-1 yenicez..
insallah kismet hayirlisi :p[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough!
Mesaj tarihi:
ama kazakistanla yapilan mactaki ilk yari gibi oynarsak 3-0 yeniliriz iyi bir ihtimalle.[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough!
Mesaj tarihi:
Nihat çok geri geliyo ya, daha ilerde dursa. Zaten çabuk adam, bir anda kontratak veya derin toplarda çok daha iyi olur.

Bunun dışında milli takım mükemmel oynuyor. Zaten teknik olarak büyük üstünlük hissettirdik adamlara, bir de paslar çok güzel. Arada hep çok iyi atak organizasyonları ve estetik hareketler göze çarpıyor. Mükemmel yani, bir de nihat daha ilerde olsa... İkinci yarı da Gökdeniz veya Okan çıkar 60tan sonra Necati girer gibi geliyo bana...

Bu ne be böyle penaltı mı olur?[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
ama bu yapılmaz ibrahim be! adamla güreş tutmadığı kaldı bir tek, yuh. penaltıyla 1-0 mağlubuz..

[Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 13 Ekim 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 13 Ekim 2004 21:04 tarihinde demiş ki:
necati ön libero değil, hüseyin ön libero. belki ondandır.

aa wallamı
ben necati huseyinin yerinde oynasın die solemedim.nie necati kadroda diil.mesela fatih tekke nin yerine.

nie huseyin kadroda.adam oynayamıo die soledim

ibrahim uzulmez gene yapıştı adama[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...