Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Fatih Terim'den riera'nin cebine kontrat fesih bedeli neyse koyup yollamasini bekledim oyundan cikinca, ama olmadi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 rieranın ilk yarı yaptıgı bir orta var maç satmanın tam karşılıgı içerde bomboş bekleyen bir sürü adam varken taça attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Ben butun maclarini kazanip sampiyon olabilen takim gormedim daha. Bugun eksikleri gormek acisindan iyi olmustur. Kolay gol yemedigimizden pek yenilmayiz kolay kolay, bugun bile 0-0 bitebilirdi. Fenerbahce ve Besiktas da deplasmanda bolca puan kaybettiginden sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 terim umarım meloyu kartı oldugu için çıkarmıştır ki sarı kartı tam bir komediydi gerçi ama selcuk bu kadar kotuyken melo oyunda kalmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 http://www.dagistan.net/haberler/su-dolu-balonun-patlama-ani-video.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Zamaninda Messi balonu patlamisti diyen arkadaslarla dolu bu forum, arkadaslar seviyor balon patlatmayi:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 yalnız sinirime hakim olamıyorum.maçı kaybettiğimizden değil tamamen sabriye.hadi diğerlerinni kredisi var yeri geldimi selcuk vs topunu oynuyor ama bugunku sabri.bilemiyorum.zaten sevmiyordum adamı.bugun tamamiyle mustafa sarp ve kazım seviyesine ulaştı ona nefretim gokhan zan oynasın bari abi.şapsal falan işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 adamlar haftalarca bekliyor gs'nin puan kaybı için hehe öte yandan terim melo'yu çıkararak maçtan puan çıkarma şansını yok etti direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Golde ofsaydı hiçe sayıp bozan adam sabri reyiz miydi, tüm defans çizgi halinde ilerlerdeydi, biri 2metre arkadasında forveti tutuyodu tek başına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ağlama red sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 zaaaa sabriyle mac kazanamama serisi devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 DoubleW said: Golde ofsaydı hiçe sayıp bozan adam sabri reyiz miydi, tüm defans çizgi halinde ilerlerdeydi, biri 2metre arkadasında forveti tutuyodu tek başına? taç çizgisinde etkisiz adama markaj yapanı diyorsan o sabriydi ama ofsaytıı bozan o muydu tam çözemedim özette bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 PZero said: http://www.dagistan.net/haberler/su-dolu-balonun-patlama-ani-video.jpg ahahahah yenilen biziz ağlayan başkası sfdgsdgfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 sexdrugsrocknroll said: http://www.youtube.com/watch?v=tKHmDmCMdoohakemin fenere hediye ettiği bi maçın videosunun konuyla alakası ne anlaşılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ahahaha evet evet hediye,asisti hakem yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 cimbombom'un hakkımı yendi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 kazım'ın dip boyası gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 golü izledim de ofsaytı bozan urfalı ama sabri çok iy ahahahah.sağ bek olayını anlayamamış.hani sağ diyince çizgiden uzaklaşmamak sanmış herhalde.öyle arkadaşıma yardım ediyim.kademeye giriyim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 9-10 sene önce bursasporu 5-0lık tarifeye bağlamaycaktık soğuk soğuk alıyorlar intikamlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 forgiver said: 9-10 sene önce bursasporu 5-0lık tarifeye bağlamaycaktık soğuk soğuk alıyorlar intikamlarınıbursa ve chelsea sizi 5 lemişti uefa kupasından önce hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 vaperon said: Bu maç her türlü üst. Yani 3-0 ya da 3-1. Galatasaray yargılar, cezasını da keser bırakır. Khelben said: Bursa 0-4 Galatasaray Melo Elmander Selçuk Elmander http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/061/294/1106514-cool_story_bro_super.jpg?1279885294 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar