Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 iş yok bende çok sıkılıyorum bütün gün mal mal oturuyorum gerçekten cok baydım depresyona gırıcem hatta gırmısımdır belkı o kadar sıkılıyorum son 1.5 haftadır bende iş arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ha bide kız arkadasım bugun bıze gelıcek senden ayrılmak ıstıyorum dıyecek demedi demeyin bende sikimdemiydin sanki son bir aydır senle tassak gecıyodum farketmedınmı dıycem mal olacka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 language. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Wolas said: ha bide kız arkadasım bugun bıze gelıcek senden ayrılmak ıstıyorum dıyecek demedi demeyin bende sikimdemiydin sanki son bir aydır senle tassak gecıyodum farketmedınmı dıycem mal olacka :D öyle birsey diyecegini nerden biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Ben çok tembel bir insanım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Wolas said: ha bide kız arkadasım bugun bıze gelıcek senden ayrılmak ıstıyorum dıyecek demedi demeyin bende sikimdemiydin sanki son bir aydır senle tassak gecıyodum farketmedınmı dıycem mal olacka :D Yaşın kaç sincap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 eski kiz arkadasimin evinde gecen sene: sırf yerimden kalkmaya usendigim icin, ihtiyacımı sarap sisesinde gidermistim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 o_O çok talihsiz bir itiraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ayip lan yazmasaydim keske =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 bi dakka sarap sisesinin deligi cok kücük ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 sorun o zaten, yerler de parkeydi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 köylüler damacana elitler şarap şişesi demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 sıcak şarabın popüleritesi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 napae said: Wolas said: ha bide kız arkadasım bugun bıze gelıcek senden ayrılmak ıstıyorum dıyecek demedi demeyin bende sikimdemiydin sanki son bir aydır senle tassak gecıyodum farketmedınmı dıycem mal olacka :D Yaşın kaç sincap? Çok şirinsin gıllı maymunum benim yaş 26 Seele said: Wolas said: ha bide kız arkadasım bugun bıze gelıcek senden ayrılmak ıstıyorum dıyecek demedi demeyin bende sikimdemiydin sanki son bir aydır senle tassak gecıyodum farketmedınmı dıycem mal olacka :D öyle birsey diyecegini nerden biliyorsun. genelde hislerimde yanılmıyorum. Seele said: bi dakka sarap sisesinin deligi cok kücük ... off efsane kitledi :D Goering said: sorun o zaten, yerler de parkeydi =( hadi canımm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 aynen dediğim gibi oldu kız geldi seni çok seviyorum ama cart curt falan dedi ama ben naptım gene acıdım söleyemedim üzülmesin diye neyse seviştik bastık gitti sonra şimdi mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 seviştikten kastın ne, elini mi tuttun kızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 evet parmak güreşi yaptık sonra sıkıldık el yakmaca oynadık son olarakda bilek güreşi yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 satranç oynasaydınız, beyin seksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 kim yendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ben yeniyordum son eli bilerak kaybettim uzatmalara kalsın diye sonuç berabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 akşam 9 ile 1 arası 4 tane akmina içiyorum sanırım bağımlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 1k madalyasına çok özeniyorum. Ama her sefer post sayıma bakıp günde 5 mesaj yazsam bile 2 aya anca madalya alırım diyip vazgeçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 lisede bir karı var taş gibiydi. Hala aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 sunu resmen yapiyorum ya ahauhua; http://troll.me/images/the-most-interesting-man-in-the-world/i-never-test-my-code-but-when-i-do-i-do-it-in-production.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollwander91 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 resmen bir abazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar