Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 iş yok bende çok sıkılıyorum bütün gün mal mal oturuyorum gerçekten cok baydım depresyona gırıcem hatta gırmısımdır belkı o kadar sıkılıyorum son 1.5 haftadır bende iş arıyorum
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ha bide kız arkadasım bugun bıze gelıcek senden ayrılmak ıstıyorum dıyecek demedi demeyin bende sikimdemiydin sanki son bir aydır senle tassak gecıyodum farketmedınmı dıycem mal olacka :D
Seele Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Wolas said: ha bide kız arkadasım bugun bıze gelıcek senden ayrılmak ıstıyorum dıyecek demedi demeyin bende sikimdemiydin sanki son bir aydır senle tassak gecıyodum farketmedınmı dıycem mal olacka :D öyle birsey diyecegini nerden biliyorsun.
napae Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Wolas said: ha bide kız arkadasım bugun bıze gelıcek senden ayrılmak ıstıyorum dıyecek demedi demeyin bende sikimdemiydin sanki son bir aydır senle tassak gecıyodum farketmedınmı dıycem mal olacka :D Yaşın kaç sincap?
Goering Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 eski kiz arkadasimin evinde gecen sene: sırf yerimden kalkmaya usendigim icin, ihtiyacımı sarap sisesinde gidermistim =/
Seele Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 bi dakka sarap sisesinin deligi cok kücük ...
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 köylüler damacana elitler şarap şişesi demek
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 napae said: Wolas said: ha bide kız arkadasım bugun bıze gelıcek senden ayrılmak ıstıyorum dıyecek demedi demeyin bende sikimdemiydin sanki son bir aydır senle tassak gecıyodum farketmedınmı dıycem mal olacka :D Yaşın kaç sincap? Çok şirinsin gıllı maymunum benim yaş 26 Seele said: Wolas said: ha bide kız arkadasım bugun bıze gelıcek senden ayrılmak ıstıyorum dıyecek demedi demeyin bende sikimdemiydin sanki son bir aydır senle tassak gecıyodum farketmedınmı dıycem mal olacka :D öyle birsey diyecegini nerden biliyorsun. genelde hislerimde yanılmıyorum. Seele said: bi dakka sarap sisesinin deligi cok kücük ... off efsane kitledi :D Goering said: sorun o zaten, yerler de parkeydi =( hadi canımm :)
Wolas Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 aynen dediğim gibi oldu kız geldi seni çok seviyorum ama cart curt falan dedi ama ben naptım gene acıdım söleyemedim üzülmesin diye neyse seviştik bastık gitti sonra şimdi mutluyum :D
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 seviştikten kastın ne, elini mi tuttun kızın
Wolas Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 evet parmak güreşi yaptık sonra sıkıldık el yakmaca oynadık son olarakda bilek güreşi yaptık
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 satranç oynasaydınız, beyin seksi
Wolas Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ben yeniyordum son eli bilerak kaybettim uzatmalara kalsın diye sonuç berabere
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 akşam 9 ile 1 arası 4 tane akmina içiyorum sanırım bağımlıyım
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 1k madalyasına çok özeniyorum. Ama her sefer post sayıma bakıp günde 5 mesaj yazsam bile 2 aya anca madalya alırım diyip vazgeçiyorum.
balon Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 lisede bir karı var taş gibiydi. Hala aklımda
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 sunu resmen yapiyorum ya ahauhua; http://troll.me/images/the-most-interesting-man-in-the-world/i-never-test-my-code-but-when-i-do-i-do-it-in-production.jpg
Öne çıkan mesajlar