kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Ben bilemiyorum şahsen oyunda aradığım şeyi bulamadım max payne in matrix modu vardı bir zamanlar onda bile bullet time da kurşunun çıkardığı halkalar daha güzeldi yani bilmiyorum ekran kartım geforce 2 64 mb ram belkide ekran kartındandır ..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 yok yaw ekran kartıyla ilgisi yok onun. araba lastikleri beter zaten... oyunun dövüş kısmını sevdim ben de sadece...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ya hoca ilk bölümlerde bir takip sanesi var kadın araba kullanmasını bilmiyor sanki habire duvara falan çarpıyor neyseki polislerdeki yapay zeka oranı da 0 ın altına olduğu için takip te edemediler ateş edesim gelmedi..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 araba lastıklerı kare,daha nedıyebılırım kı[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 shiny, thief'i yapan firma değil miydi? thief çok iyi oyundu. ancak atari'den çıkan oyunlar her zaman kötüdür.[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Beyaz Askerlerden kaçarken dahada beter kullanıyor arabayı çıldırdım.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Eh beee ne umutlar bağlamıştım... OFfffFFFSfsSSFsPFspfkapodıgjaodıhpadohg Niye yapamıyosunuz düzgün şu oyunu anlamam ki?!!?!?! İnsan biraz daha üstüne düşer. Koskoca Matrix'in oyunu lan bu. Neyse Film iyi çıksa bari...[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Fılmden suphem yok ama oyun tam bır fıyasko.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 atari unreal 2 yaptı[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 unreal 2 motoru süper. ancak unreal 2, bu motoru kullanan en kötü oyun.[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 abi adamların koşuşu bile spastik ya ne diyebilirim ki ? ayrıca filmde ilk filimden aldığım gazı alamadım ya.. ne bilim nedense fragmanlarda mı çok abartıyorlar anlamadım ..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Koşuş filmdeki gibi abi neo da ole koşuodu ilk filmde[hline]Boris Simo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Alın bir de benim düşüncelerim: 1)Zart diye bölüm bitiyor 2)Multi olsa coşardık 3)Neo'yu özledik,ama ghost da baba adam 4)Dediklerinizin aksine bence çok güzel bir oyun olmuş 5) bunlar benim düşüncem saçmalama shapshal fln demeyin...veya diyin bana ne *saçmalar*[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 arkadan bakınca spastik görünüyo da yandan düzgün görünür...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 oyunu daha oynama fırsatım olmadı ama burda kolay modda düşmanların çok zayıf olduklarını söylüyor. Burada da kare tekerlek sorununun çözümü yazmış oynayanlar aşağılarda biryerlerde.bir deneyin belki çalışır. [Bu mesaj EarS tarafından 16 May 2003 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 - Cuma, Mayıs 16, 2003 18:02 Beylerrrrrrrr tekerlekler bende de kare idi ta ki Force Object LOD u kapayana kadar. Siz de kapayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LethE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 unrealın nesi kötü anlamadım bence hikaye olarak fln çok da iyidi.. gerçi biraz daha uzun olsaymış keşke demediğim olmadı değil..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prophecy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Bu Arada Bir Arkadasimin Soyledigine gore bi hile sayesinde oyunda multiplayer fight acilabiliyormus koduda verdi ama daha denemek nasip olmadi isteyen olursa kodu verebilirim...[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Predator Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Beyler ben Ice and Corrupt bölümündeyim 3 tane dayanak noktasını(heralde bu anlamda kullanılmış) parçalamamı istiyor. Ama bir türlü göremedim, çok karanlık oralar nasıl vurdunuz siz ?[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 nası multiplayer fight? olayı biraz açarmısınız?[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Kobe kodu verirsen sevinirim.. :)[hline]karıştırrr ! KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Predator-, 23 May 2003 22:18 tarihinde demiş ki: Beyler ben Ice and Corrupt bölümündeyim 3 tane dayanak noktasını(heralde bu anlamda kullanılmış) parçalamamı istiyor. Ama bir türlü göremedim, çok karanlık oralar nasıl vurdunuz siz ?[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. ortada corba kasıgı gibin donen bise war ya hanı yuvarlak ıcınde bi sopa donuyo onun etrafında 3 kırmızı ısık war onları vuracaksın first person a gecip bunu bulana kadar canım cıkmıstı benim ok yanlıs yerı gosteriyo *!Operatörü yanlış bilgi verdiği için kınar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EarS Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Predator- ortada boyuna dönen yamuk bi çubuk var.oraya bomba at 3 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 bomba atarsan yukardaki arkadaşların oluyo kaybedıyosun o ısıklara kursun at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EarS Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 benimkiler ölmedi valla bilemicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Enter the Matrix.. [düşüncelerim] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 unrealın nesi kötü anlamadım bence hikaye olarak fln çok da iyidi.. gerçi biraz daha uzun olsaymış keşke demediğim olmadı değil..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Bu Arada Bir Arkadasimin Soyledigine gore bi hile sayesinde oyunda multiplayer fight acilabiliyormus koduda verdi ama daha denemek nasip olmadi isteyen olursa kodu verebilirim...[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Beyler ben Ice and Corrupt bölümündeyim 3 tane dayanak noktasını(heralde bu anlamda kullanılmış) parçalamamı istiyor. Ama bir türlü göremedim, çok karanlık oralar nasıl vurdunuz siz ?[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 nası multiplayer fight? olayı biraz açarmısınız?[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Kobe kodu verirsen sevinirim.. :)[hline]karıştırrr ! KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Predator-, 23 May 2003 22:18 tarihinde demiş ki: Beyler ben Ice and Corrupt bölümündeyim 3 tane dayanak noktasını(heralde bu anlamda kullanılmış) parçalamamı istiyor. Ama bir türlü göremedim, çok karanlık oralar nasıl vurdunuz siz ?[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. ortada corba kasıgı gibin donen bise war ya hanı yuvarlak ıcınde bi sopa donuyo onun etrafında 3 kırmızı ısık war onları vuracaksın first person a gecip bunu bulana kadar canım cıkmıstı benim ok yanlıs yerı gosteriyo *!Operatörü yanlış bilgi verdiği için kınar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Predator- ortada boyuna dönen yamuk bi çubuk var.oraya bomba at 3 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 bomba atarsan yukardaki arkadaşların oluyo kaybedıyosun o ısıklara kursun at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 benimkiler ölmedi valla bilemicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar