Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kopya çekerken yakalanmak

Valeron

Öne çıkan mesajlar

Marty said:

SeaGle said:

Dersin hocası el koymak isteseydi çok rahat koyardı.

Kaldı ki organize bi durum olmadıktan sonra basit bir iki kopya girişimine 6 ay uzaklaştırma vermek insafsızlığın allahı.

Eğitim sisteminde sorunları çözmek için birşeyler yapıcaksanız önce yaz okulu gelirleriyle yeni model araba alma planları kuran hocaları temizleyeceksiniz.

bu ne demek ya, basit bir iki kopya girişimi lol. ha 6 ay uzaklastırma yerine o dersi fail olur daha iyi olur da. kopya cekmeyi de boyle basit ve masum bişeymiş gibi göstermeye çalışmayın bari.

Valla ben üniversitede "dinsizin hakkından imansız gelir" felsefesine inanmaya başladım. Öyle aptal saptal uygulamalar yapan hocalar var ki, öğrencinin bunların üstesinden gelebilmesi için bazı hilelere başvurması gerekiyor açıkçası.

Yaz okulunu gelir kapısı olarak gören hocalar var. Kendini prof gibi gören asistanlar var. Yardoç kalmış daha ilerleyememiş, sinirden ego tavan yapmış adamlar var.

Öğrenci cidden masum kalıyor bunların yanında.
Sosyal ağlarda paylaş

jaffa said:

çalışmak için yazmıştım deseymiş.

Bunu deseymiş hakikaten. Küçük kağıda küçük puntoyla yazarak çalışıyorum yasak mı diyebilirmiş yani. Kopya çekerken yakalanmadığı sürece üzerinde kağıt bulundu diye disipline verilmesi çok saçma. Cebinden ders notlu A4 kağıt çıksa aynı şeyi yaparlar mıydı?
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

en üst yetkiliyle konusun, 1 defalığına afedip en az -12 olmak üzere puan silsinler, arkadaşlarında hayır bız kopya cekmedik en ufak - puan verirseniz okuldan ayrılırız diye tehtit etsinler belki ceza almazlar :)

puan silmesinler sınıf düşürsünler dfgghhkghfsdga
Sosyal ağlarda paylaş

sorulmuştur belki ama.üzerinde kağıdı nasıl buluyorlar ?

hani hmm bunda kesin kopya vardır diyip arama yapılmadıgına göre.görünürde de duran bir kağıt varsa kopya çekmiştir diyebilirler

yoksa cepte duran kağıdı kim nasıl görsün

ha böyle cepten sarkan bi kağıt görsem.bende kopya çekmiştir diye düşünürdüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...