Qui Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Meğerse fiii tarihinde PayPal ile kredi kartımı verifiye edip vermişim. Parayı çekmişler. Ah ulan... Subs'ı devam etmeyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ee paypal a ekliyoruz kredi kartını ama ipleyen yok ne ayak? ne para cekiliyor ne account acılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ya bu sorun bende de var purchase error veriyor subs'ın son basamağında kendi paypalimden de kardeşimin paypalinde de yaptık 2mizde de aynı hatayı verdi ne yapmak lazım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 purchase error sorunsali devam edenler icin tek cozum game card almak. ben o sekilde cozebildim bitek. shattered aldiktan 2-3dk sonra mailliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 şimdi paypaldan 1 month subscription yaptım para çekememişler sub bitmiş. başka kartla şimdi subscription yaptım. ne accounda birşey gözüküyor ne paypalda... bu ne lan 1 saat bekleyebilirsiniz falan da diyor ama hadi bakalım güncelleme: oldu lan valla b.k atmıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 lietrett said: purchase error sorunsali devam edenler icin tek cozum game card almak. ben o sekilde cozebildim bitek. shattered aldiktan 2-3dk sonra mailliyorlar. GG'da 50 tl'ye satanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar