Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hannibal! [Hopkinsli değil, Kartacalı Hannibal!Hannibal Barca!]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu odun adam neden tuttu anlamadim. herhalde holywood'un kasli aptal, az biraz da tipi duzgun adam ihtiyaci bitmedi yillarin rambolarindan, conanlarindan sonra.

herneyse iste imdb tik!

edit: url

[Bu mesaj Dorjan tarafından 14 Ekim 2004 10:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Oha bence cidden tam oturtmuşlar Avrupa'nın tanımladığı "Barbar Hanibal" tiplemesine tam uyar ya. Koyarlar yanına da 2-3 hatun harem niyetine. Filin tepesinde yürürler romaya[signature][hline]
[/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken
İşime yaramaz.. Bana yaramaz..
Çünkü artık çok zor aşık olmak
Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
Mesaj tarihi:
benim bildiğim kadarıyla hannibal angut değildi ama.. :horace:

valla sevmem zaten hannibal'ı ve kartaca'yı, gladiator'deki praetorian muhafızının dediği gibi:

"ALL ENEMIES OF THE EMPEROR, DIE!!!"

hannibal bir aya ismini verebilmiş mi? hayır. o zaman adamdan saymıyorum.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
İğrenc bır oyuncu o..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Alexander dan sonra hannıbalıde duyduk haa..
Conan da zaten anadoluda cekılcekmıs..baska neler duycaz bakalım..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:
Ya o herife kıl oluyom ve odun gibi hakkatten ama kızlar bitiyo o ayrı...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
ya vin diselden başka kim oynıcakk hannibal i herkez bok attıta merak ettim hani kim olsa daha iyi olurdu
herif aksiyon için biçilmiş kaftan dahaa ne istiyonuzz[signature][hline]
Mesaj tarihi:
direk hannibal rolünü mü oynucak,polis rolünü oynayabilir de ,gitmezki abi vin diesel e hannibal
yani hopkins in verdiği extra sakin,soğuk kanlı,karizmatik profili veremez ki. o bakışları yapamaz vin diesel kafanı kırarım çiğerini sökerim bakışı yaparda,hopkins gibi parmaklarını haşlama yapmak istiyorum bakışını yapamaz[signature][hline]Lord British sucks.......
Mesaj tarihi:
yevaud hannibal battal gazi gibi bir karakter değil ki, komutan. kendi gidip tek başına ordularla çarpışmayacak ki. hem ayrıca benim hatırladığım kadarıyla hannibal'ın büstüne de zerre kadar benzemiyor o adam, kel değildi ve ayucuğa da benzemiyordu..

bu arada hala hopikins esprilerine devam etmeyelim artık bayatladı.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
said:
-Mandrake-, 15 Ekim 2004 11:03 tarihinde demiş ki:
direk hannibal rolünü mü oynucak,polis rolünü oynayabilir de ,gitmezki abi vin diesel e hannibal
yani hopkins in verdiği extra sakin,soğuk kanlı,karizmatik profili veremez ki. o bakışları yapamaz vin diesel kafanı kırarım çiğerini sökerim bakışı yaparda,hopkins gibi parmaklarını haşlama yapmak istiyorum bakışını yapamaz

Eeh, bahsettiğimiz Hannibal o Hannibal değil.[signature][hline]I'd like to try to live my life again.
I'd like to see where I was going wrong.
Mesaj tarihi:
ehuehu pardon ya başlığı kıçımla okumuşum,bende diyorum ne kartacalısı be ![signature][hline]çoktan bozuldu temiz kalpler alemdeeeeeee,incitildi kırıldıııı aldatıldıı aşkkkkk
Mesaj tarihi:
o vücuda yakışmaz bence,daha normal ,zeki , böle ne bilim bi asaleti olan biri oynamalıydı.dizeli oyuncu olarak çok beğeniyorum ama hannibal rolü yakışmaz ona daha çok action adamı o.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Evet, 2008 olmuş release date.

said:
Production Notes/Status:
Status:
Announced
Comments:
Diesel is scouting locations and working out a script in Greek, Latin and Punic
Status Updated:
9 January 2007
Note:
Since this project is categorized as being in production, the data is subject to change; some data could be removed completely.

Yani Thermopylae'yi 300 ile bitirdiler, bari bunu ellemesinler.
Vin Diesel gibi bir hanzo action karakterinin (hanzo karakterleri A kalite oynuyor, oraya bir lafım yok) böyle bir filmi yönetip içine etmesini istemem açıkçası.

Bakalım neler olacak...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...