Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Evaaaaat! Sam çoşacak şimdi kesin kes. Hannibal'i Vin Diesel oynayacak. 2005'te geliyor filmimiz.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 olamaz ya. okadar karizma yoksunu bir adam. akillardaki hannibal figuru sarsilacak.[signature][hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Aheah Dizele hayranız, yakışır abimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorjan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bu odun adam neden tuttu anlamadim. herhalde holywood'un kasli aptal, az biraz da tipi duzgun adam ihtiyaci bitmedi yillarin rambolarindan, conanlarindan sonra. herneyse iste imdb tik! edit: url [Bu mesaj Dorjan tarafından 14 Ekim 2004 10:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Gayet yakışır. Kıskananlar çatlasın hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 vin diesel ? hannibal ? haaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Oha bence cidden tam oturtmuşlar Avrupa'nın tanımladığı "Barbar Hanibal" tiplemesine tam uyar ya. Koyarlar yanına da 2-3 hatun harem niyetine. Filin tepesinde yürürler romaya[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 benim bildiğim kadarıyla hannibal angut değildi ama.. :horace: valla sevmem zaten hannibal'ı ve kartaca'yı, gladiator'deki praetorian muhafızının dediği gibi: "ALL ENEMIES OF THE EMPEROR, DIE!!!" hannibal bir aya ismini verebilmiş mi? hayır. o zaman adamdan saymıyorum.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 İğrenc bır oyuncu o..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Alexander dan sonra hannıbalıde duyduk haa.. Conan da zaten anadoluda cekılcekmıs..baska neler duycaz bakalım..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Ya o herife kıl oluyom ve odun gibi hakkatten ama kızlar bitiyo o ayrı...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Gitsin "riddik" oynasin, oradan oraya ziplasin, sebeklik yapsin, ona buna sulansin, onun bunun kafasina kama soksun, ama hannibal a bulasmasin be...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 yürü be vin diesel kim tutar be,bu sefer oscar kaldıracak inşallah![signature][hline]Azmo demiş ki: olm beckhama cok gulduk ondan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Ee bunun filmi 2001'de zaten yapılmamışmıydı neden bidaha çekiyolarkine?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 vin diesel? hannibal? kommiquesa[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Hannibal in kemikleri sızlıyacak[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ya vin diselden başka kim oynıcakk hannibal i herkez bok attıta merak ettim hani kim olsa daha iyi olurdu herif aksiyon için biçilmiş kaftan dahaa ne istiyonuzz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 direk hannibal rolünü mü oynucak,polis rolünü oynayabilir de ,gitmezki abi vin diesel e hannibal yani hopkins in verdiği extra sakin,soğuk kanlı,karizmatik profili veremez ki. o bakışları yapamaz vin diesel kafanı kırarım çiğerini sökerim bakışı yaparda,hopkins gibi parmaklarını haşlama yapmak istiyorum bakışını yapamaz[signature][hline]Lord British sucks....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 yevaud hannibal battal gazi gibi bir karakter değil ki, komutan. kendi gidip tek başına ordularla çarpışmayacak ki. hem ayrıca benim hatırladığım kadarıyla hannibal'ın büstüne de zerre kadar benzemiyor o adam, kel değildi ve ayucuğa da benzemiyordu.. bu arada hala hopikins esprilerine devam etmeyelim artık bayatladı.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: -Mandrake-, 15 Ekim 2004 11:03 tarihinde demiş ki: direk hannibal rolünü mü oynucak,polis rolünü oynayabilir de ,gitmezki abi vin diesel e hannibal yani hopkins in verdiği extra sakin,soğuk kanlı,karizmatik profili veremez ki. o bakışları yapamaz vin diesel kafanı kırarım çiğerini sökerim bakışı yaparda,hopkins gibi parmaklarını haşlama yapmak istiyorum bakışını yapamaz Eeh, bahsettiğimiz Hannibal o Hannibal değil.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ehuehu pardon ya başlığı kıçımla okumuşum,bende diyorum ne kartacalısı be ![signature][hline]çoktan bozuldu temiz kalpler alemdeeeeeee,incitildi kırıldıııı aldatıldıı aşkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 o vücuda yakışmaz bence,daha normal ,zeki , böle ne bilim bi asaleti olan biri oynamalıydı.dizeli oyuncu olarak çok beğeniyorum ama hannibal rolü yakışmaz ona daha çok action adamı o.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Evet, 2008 olmuş release date. said: Production Notes/Status: Status: Announced Comments: Diesel is scouting locations and working out a script in Greek, Latin and Punic Status Updated: 9 January 2007 Note: Since this project is categorized as being in production, the data is subject to change; some data could be removed completely. Yani Thermopylae'yi 300 ile bitirdiler, bari bunu ellemesinler. Vin Diesel gibi bir hanzo action karakterinin (hanzo karakterleri A kalite oynuyor, oraya bir lafım yok) böyle bir filmi yönetip içine etmesini istemem açıkçası. Bakalım neler olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 2009 olmuş release date :) imdb Geçenlerde kitabını aldım okudum yazar Ross Leckie.İlgi duyan varsa kitabı okusun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar