souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Şu anda Wireless bağlantı full çekiyor.Çubukların hepsi dolu ancak No Internet Access diye sarı ünlem işaret var.Doğal olarak internete giremiyorum.Kaç gündür böyle yardım edebilecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 hattnda sıkındı var abı senın, ınternetın falan kesık olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 fatura? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 masaüstü ve diğer dizüstü bilgisayarlar giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Profil ayarları yanlıştır. DHCP dene bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 souldarkorn said: Şu anda Wireless bağlantı full çekiyor.Çubukların hepsi dolu ancak No Internet Access diye sarı ünlem işaret var.Doğal olarak internete giremiyorum.Kaç gündür böyle yardım edebilecek var mı ? networkteki diğer bilgisayarları görüyosan (ping atmayı dene) gatewayin yanlıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 benimde başıma sıkça gelen problem bir kaç yöntem anlatayım 1- modemin arayüzüne ulaşım kullanıcı adı ve şifrene bak 2- Modemine erişimi engelliler arasında senin pc nin adı varmı ? 3- Ağ bağlantılarından dns adresini otomatik al seçeneğini seç 4- Son olarak bunların hiçbirisi olmuyorsa bilgisayarın yada laptop un wireless adaptörünü bir kontrol etttir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar