Mave Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 maç sonuçLarını canLı takip edebiLeceğim bir site biLiyor musunuz ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 http://www.interwetten.com[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak [Bu mesaj Absolut tarafından 13 Ekim 2004 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Absolut tarafından 13 Ekim 2004 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Linkin gittiği yerde LiveScores var[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Bir iddiacı daha galiba[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 www.livescore.com en babası bu 3 dk bir otomatik güncelliyo 30 snyede falan golu yazıo hemen golleri kim kaçıncı dk.da atmış kim kart görmüş penaltı kaçırmış falan hepsi var...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Çok işime yaradı teşekkür ederim. İddaa oynadım da hayatımda ilk defa, maç sonuçlarına bakamıyordum. :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mave Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 gerçekten çok teşekkürLer. YanLız bu Livescore.com bazen yazdığı sonucu 10 - 15 dakka sonra geri siLiyo feLan , hemen LapinLememek Lazım :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Livescore sakattır. Soccerstand süperdir[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Öne çıkan mesajlar