msuuut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Merhaba dostlar, 800 lira limitim var, güzel değerlendirmek istiyorum. Aklımda bir kaç model var fakat havada kalan sorular da var. Aklımda olan modeller samsung galaxy tab p1000 ve sony tablet, tabi bunlar ikinci el fiyatları ve limitime de uygun. Buradan sonra sizin devreye girmeniz gerekiyor :) 3G olayının maliyeti nedir, ve tavsiye eder misiniz ? Eğer bu soru olumlu olursa ise samsungun tableti tercih edeceğim. Yok gereksiz, tam randıman alamazsın derseniz sony tabletin sadece wifi özellikli olanını alacağım. Bu iki aletin dışında başka marka/model'de varsa avantajlı önerebilirsiniz.. Şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ben avea fenercell kullanıyorum 5gb limit 19 tl ama şu anda 23 lira fln geliyor vergi vs ile, fenerbahçe gol attıkça golx100 mb kota ekliyorlar ve oldukça iyi çekiyor, arada çekmediği yerlerde olmuyor değil tabi ki ama öyle aman aman sıkıntı yaşamadım. evde ayrıyetten internetim olduğu için de kota sıkıntısı çekmedim hiç. hız olarak da oldukça iyi, genellikle 8mbit civarı hızı. tablet olarka da motorola xoom a bakabilirsin ttnet in kampanyası ile 70 küsür lira aylık. xoom da donanım olarak oldukça iyi bir model. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ee bank asyaya düşer 2g ye düşürmesinler o hattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 fatih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Merhaba dostlar, 800 lira limitim var, güzel değerlendirmek istiyorum. Aklımda bir kaç model var fakat havada kalan sorular da var. Aklımda olan modeller samsung galaxy tab p1000 ve sony tablet, tabi bunlar ikinci el fiyatları ve limitime de uygun. Buradan sonra sizin devreye girmeniz gerekiyor :) 3G olayının maliyeti nedir, ve tavsiye eder misiniz ? Eğer bu soru olumlu olursa ise samsungun tableti tercih edeceğim. Yok gereksiz, tam randıman alamazsın derseniz sony tabletin sadece wifi özellikli olanını alacağım. Bu iki aletin dışında başka marka/model'de varsa avantajlı önerebilirsiniz.. Şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 vodafonun ki burda 1 veya 4 gb dan sonra hzin 64 kbps dusuyor fiyatlari da anlasmali isen 20 ile 30 evinde wifiyin varsa 1 gb al disarda 3 g icerde wifi ile takilirsin yoksa 4 gb al ama tablet cok gezen bi adam deilsen luzumsuz bence vodafone http://www.vodafone.com.tr/Internet/nasilbaglanirim_tabletinizlebaglanin_ipad.php?default_id=bireysel-tabletlebaglanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 oldun said: vodafonun ki burda 1 veya 4 gb dan sonra hzin 64 kbps dusuyor fiyatlari da anlasmali isen 20 ile 30 evinde wifiyin varsa 1 gb al disarda 3 g icerde wifi ile takilirsin yoksa 4 gb al ama tablet cok gezen bi adam deilsen luzumsuz bence vodafone http://www.vodafone.com.tr/Internet/nasilbaglanirim_tabletinizlebaglanin_ipad.php?default_id=bireysel-tabletlebaglanin diğer operatörlerinde fiyatları bu civarda mı ? pendik/kurtköy'de oturuyorum o yüzden evden dışarı adımımı attığımda en az bir iki saat ulaşım sürüyor :D Biraz da bu yüzden 3G'li olanı alayım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 her operatörün benzer fiyatları vardır vodafone şu an için iyi mesela. bir de kesinlikle 3gli al sonra çok pişman olursun iki de bir wifi spot arar durursun. internetsiz tablet bir hiç bence. 7/24 her yerde internet olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 btk sebebi ile turkcell genelde daha pahali olmak zorunda kaliyor avea da biraz daha ucuz olur ama avea sikintili 3G si bence vodafone iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 o zaman 3g'li olanı tercih edeceğim, cevaplar için teşekkürler.. peki samsungun tabletinden başka limitim dahilinde daha iyi bi tablet var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Catzee said: ben avea fenercell kullanıyorum 5gb limit 19 tl ama şu anda 23 lira fln geliyor vergi vs ile, fenerbahçe gol attıkça golx100 mb kota ekliyorlar ve oldukça iyi çekiyor, arada çekmediği yerlerde olmuyor değil tabi ki ama öyle aman aman sıkıntı yaşamadım. evde ayrıyetten internetim olduğu için de kota sıkıntısı çekmedim hiç. hız olarak da oldukça iyi, genellikle 8mbit civarı hızı. tablet olarka da motorola xoom a bakabilirsin ttnet in kampanyası ile 70 küsür lira aylık. xoom da donanım olarak oldukça iyi bir model. hat olarak avea kullanıyorum zaten, 3G içinde avea yönelirim diyorum ama incelerim yine. eğer ttnet kullansaydım alabilirdim xoom'u ama superonline kullanıyorum, ama alet gerçekten iyi dediğin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 yalnız aynı konuyu iki defa açmışım asdf öğlen sorun vardı netimde açamamamıştım lakin açılmış asdf modlardan biri silebilirse ikisinden birini iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 konudan biraz bagimsiz ama 800 liraya alacagin tablet seni hic mutlu etmez gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Mum_Chamber said: konudan biraz bagimsiz ama 800 liraya alacagin tablet seni hic mutlu etmez gibime geliyor yukarda yazdığım samsung modeli iyi değil mi ? önerebileceğin başka tablet var mı fiyatı 1000 lirayı geçmeyecek şekilde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 İnternette indirim dönemlerine denk getirip Asus Transformer alabilirsin o fiyata geçen bir sitede 810 TL idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Türkiye'de satılan transformer'larda 3g yok. Ama bir tane 3g hotspot cihazı alıp net'e onun wifi'sini kullarak bağlana bilirsin. Fiyatları 15-35 USD arası değişiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 tamamdır teşekkürler, dediğiniz aleti bi araştırayım ve 3g hotspotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 telefonun ne marka, telefonların da çoğunda var artık wifi hotspot, telefonuna alırsın interneti, kullanacağın zaman ordan açar wifi>3g ile kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Catzee said: telefonun ne marka, telefonların da çoğunda var artık wifi hotspot, telefonuna alırsın interneti, kullanacağın zaman ordan açar wifi>3g ile kullanırsın iphone 3gs telefonum, öyle de olabilir tabi. şayet oluyorsa asus yoksa motorola xoomda karar kıldım, tabi motorola ikinci el yine asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 4 te varda 3gs'de wifi hotspot var mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Catzee said: 4 te varda 3gs'de wifi hotspot var mı bilmiyorum onu da bir araştıracağım o zaman asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Kullanma amacın ne bu arada? Eğer sadece internet ve multimedia ise Kindle Fire gibi ucuz ama yaparım dediğini yapan birşey de işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 yüksek çözünürlüklü video fln izleniyor mu kindle'da? izlenmiyorsa hiç alma bence, xoom'a yönelebilirsin, donanım olarak oldukça iyi , ya da bekle biraz daha biriktir paranı xoom 2 fln çıkıcaktı sanırım yakınlarda, 1080p ler biraz sıkıntı olabiliyor xoom'da 720p ler gayet iyi ama, xoom 2 de belki o da aşılmış olunur zira nvidia tegra 3 ile sunulacağı söyleniyor ki bu da full hd'yi sorunsuz oynatma vs. vs. demek http://www.nvidia.com/object/tegra-superchip.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Öncelikli kullanım amacım maillerimi kontrol etmek,internet,arada film-dizi vs izlemek. e-kitap,anime okumak gibi bi amacım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Catzee said: yüksek çözünürlüklü video fln izleniyor mu kindle'da? izlenmiyorsa hiç alma bence, xoom'a yönelebilirsin, donanım olarak oldukça iyi , ya da bekle biraz daha biriktir paranı xoom 2 fln çıkıcaktı sanırım yakınlarda, 1080p ler biraz sıkıntı olabiliyor xoom'da 720p ler gayet iyi ama, xoom 2 de belki o da aşılmış olunur zira nvidia tegra 3 ile sunulacağı söyleniyor ki bu da full hd'yi sorunsuz oynatma vs. vs. demek http://www.nvidia.com/object/tegra-superchip.html 720p'lerde sorun yoksa gayet yeterli benim için, xoom2'yi beklersem çok beklemem gerekecek galiba, ilk piyasaya sürüldüklerinde epey tuzlu oluyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar