Vodan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: DynamicK, 09 Ekim 2004 23:48 tarihinde demiş ki: şu manaya geliyo kıvırıyosun fazlasıyla direk çirkef diye girdin topic komiklikle ilgili sonrada komik diye değiştirdin hani illa olsunda bişi .. her dili bilmesine gerek yok ingce 3-4 cümle bilse yeter onuda biliyordur degil mi? uefa nın gorev verdigi bütün hakemlerde ingce bilmekte ayrıyetten Karıştırdın heralde ben girmedim bülentin çirkefliğine![signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 revenant a quote yaparak soylemiştim lafı oda ne anlama geldigini sormuştu :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Psg Gs maçında iki tane efsane ötesi gol yiyen Antremanda takım arkadaşıyla kavga eden Hayrettin tabii Bir de canım Pascalım Noumam Adam süper ya Fb maçında yaptığı efsane zaten, sonra idmanda duvara gidip işemesi. Adamın attığı golden sonra formayı çıkarıp yere fırlatması...[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastSurvivoR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 pascal fenere gelio :D[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... a.k.a SoLidSnake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 galatasarayda mutu mutu sesleri yükseliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bu topicle alakası ne Olon? mutu komik futbolcu mu?[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 abi bence çok önemli birisni unuttuk!!! g.saray bi ara iorfa mıydı neydi koşmasını bilmeyen bi adam almıştı hatırlarsanız. adam öldürüyodu beni koşarken:lol: bide saffet sancaklı vardı adam koşarken ayakları birbirine dolanıp düşüyodu ya:lol::lol::lol: [Bu mesaj crocodile tarafından 12 Ekim 2004 11:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Bu ismi unuttunuz kenkler ya. tabikide galatasaraylı hayrettin. adam eskıden sarıyerde orta saha oynarken 3 sezon sonra galatasaraya kalecı olarak gelmıstı.bende o zamn futbolcu kartlarından ogrenıp gulmekten olmustum :) hatta hala guluyorum :) :) :) :) :)[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... [Bu mesaj MoMo tarafından 15 Ekim 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Nukem_Verite, 10 Ekim 2004 00:52 tarihinde demiş ki: YAPMA HAYRETTİN!!!! özür dilerişm kardesım gormedim :([signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 höh zaten mesajların yarısı hayrettinle ilgili nası görmedin?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 yoksa bi r imüt özat vakası daha mı? başka topic e bakarken buraya post atmış olabilir belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar