_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 iki gun once bir basın kurulusunda juve trezeguetin yerine carewi istiyor yazıyordu baktılar heralde fazla ses yapamadı simdide juve hoydonku istiyor diolar bu ne be yakındada artık hakan sukur isticek sonra da fatih tekkeyi ole bi dolascak dort buyukleri heralde...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ancak isterler...[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Her yıl kıskaca alıp bırakıyorlar zaten.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 08 Ekim 2004 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Nukem_Verite, 08 Ekim 2004 12:42 tarihinde demiş ki: Fatih Tekke dehşet bi forvet bence. Avrupa'da oynayabilir. katılıorum arkadasıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 fatih tekke çok yetenekli ama ruhen profesyonel olamayan bi futbolcu maalesef. o yüzden avrupada falan iş yapmaz bence, neyse başlığımıza dönersek bi gitsin o yuve pvhumuzu kimselere vermeyik.[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Fatih Tekke juve'de ortalığı kasıp kavurur bence. çok yetenekli forvet son bjk maçında tsubasanın vuramayacağı bi şekilde 2 metra yüksekteki topa vole vurdu. Onun dıışında tüm ligdeki maçlarında da coştu. Çok formda şuan eğer giderse juveye biraz daha profesyonel olmayı öğrenirse baya başarılı olacağına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Tamam iyi futbolcu avrupada da oynar ama F.Tekke Juve'de oynayacak oyuncu da değil...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Trezeguet daha uzun sürecek bir sakatlıktaymış ama unutmayalım ki bir İtalyan klubü sadece senede 1 Avrupa Birliği dışından oyuncu alabiliyor bu yüzden Avrupa Birliği dışından bir oyuncu alıncaksa daha iyi kalitede olması lazım hele bu oyuncu Juve ye gidecekse[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Kemalettin den cok saglam italyan futbolu çıkar millanın ortasına falan alınır yani. dddfs[signature][hline]St. James Park where the love begins.. [Bu mesaj Eternal tarafından 08 Ekim 2004 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 fatihi satmaz ts...o kan meselesi..[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 afedersiniz ama fatih tekkeyi kim istemiş? daha kise istemeden ts satmaz falan muhabbetine girmişsiniz :)[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 heyd topicde ne yazıyo??[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Valla demessem çatlarım aptalın teki. Kendi kendisini harcayan bi bunu gördüm birde kaleci fevzi. Zaten Juve TS den adam alamaz teklif yapmak yasakmış gibi başkan çıkar bi ton laf döşenir =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 fatih bu andan sonra ts den baska takimda ts nin istegi disinda oynayamaz. ayni sey gokdeniz ve huseyin icinde gecerli.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: Vodan, 09 Ekim 2004 01:18 tarihinde demiş ki: Valla demessem çatlarım aptalın teki. Kendi kendisini harcayan bi bunu gördüm birde kaleci fevzi. fevzi kendisini harcamış? Nasıl yani şimdi bunu ciddi mi yazdın anlamadım ama o adamın kalecilikten zerre kadar çaktığı yok anca penaltılardan önce şov yapmayı bilir sonrada topu içeri alır..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Fevzi arada bi coşardı kafasını direklere vurup kendini aptal etmeseydi iyi bi kaleci olurdu. Hatta geçenlerde FB maçındamı ne coşmuştu yanlış hatırlamıyosam daha 3 4 hafta önce olmalı...[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 lol o kafasını dırege vurdugu anı unutamam.delırmıstı galıba :)[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar