aente Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 "Tatar Ramazan" said: Daha çok vatandaşlık bilgisi, trafik kuralları ve görgü üzerine dersler konulsun, liseler ergen öküz yuvası olmaktan çıksın şu üstümdeki her şeyi yiyin yazısının youtube versiyonunu dinlemek zorunda kaldım iq'um 50 puan geriye gitti, 3 saat debuff yedim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Red said: bir çok okul degiştirdim.böyle matematik gibi derslere mutlu giren ve dersi iple çeken insan sayısı gerçekten düşük. hocanın da etkisi var. lise 2'deki fizik hocasının hastasıydım. zevkli ders anlatırdı ve çok şey öğretirdi. bu tip kişiler varsa neden dersi iple çekmeyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 abi kebapçı doğru diyor ama. Bizim yemekler çok net diğer "mutfak"lara koyar. Aksini iddia eden zevksizdir!!!11 Vedat Milor bile kuyruk yağı hastası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 kuyruk yağı sux. 30 seneden fazla yaşayamamanın sırrıdır o kuyruk yağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Etrafımda kuyruk yağı yiyerek büyümüş ve şu an 70+ olan 10 a yakın insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar