Katibim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Aluriel said: Katibim said: Ben din kültürü dersinin müfredattan kalkmasını kesinlikle desteklemiyorum ; Bana göre din dersi ve milli güvenlik dersi seçmeli bir ders olmalı , örneğin ben çocuğumun islamın gereklerini felsefesini yap dediklerini ve yapma dediklerini bilmesini isterim , kuranı kerimi okumasını anlamasını isterim... Milli Güvenlik dersinde de ordumuzu milli duygularımızı askeriyenin yapısını bilmesini isterim Ha bu benim duygu ve düşüncelerim... Ülkemizde her dine mensup birçok insan var bu kişiler ister bizim dinimizi öğrenirler isterseler öğrenmezler bir zorunluluk olmamalı aynı şekilde milli güvenlik dersi de Ama kesinlikle kalkmamalı tercihe göre okutulmalı... tercihi falan olmaz bunun. %99'u müslüman bu ülkenin. herkes okuyacak. okumak istemeyene kapı orda yanlış düşünüyorsun ... ne yani ülkenin %99 u müslüman diye %1 i de okumalımı sence ? Yada şöyle bir örnek vereyim diyelimki Hollanda da yaşayan müslüman bir hollandalısın ve birisi sana buranın %99 u hristiyan ve sende bizimle birlikte kilise ye gelip hristiyanlıkla ilgili dersleri alacaksın ve bunlardan sorumlu olacaksın dese sen ne düşünürdün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Katibim said: Ben din kültürü dersinin müfredattan kalkmasını kesinlikle desteklemiyorum ; Bana göre din dersi ve milli güvenlik dersi seçmeli bir ders olmalı , örneğin ben çocuğumun islamın gereklerini felsefesini yap dediklerini ve yapma dediklerini bilmesini isterim , kuranı kerimi okumasını anlamasını isterim... Milli Güvenlik dersinde de ordumuzu milli duygularımızı askeriyenin yapısını bilmesini isterim Ha bu benim duygu ve düşüncelerim... Ülkemizde her dine mensup birçok insan var bu kişiler ister bizim dinimizi öğrenirler isterseler öğrenmezler bir zorunluluk olmamalı aynı şekilde milli güvenlik dersi de Ama kesinlikle kalkmamalı tercihe göre okutulmalı... Tercihe göre okutulmalı da olmuyor ki, tercih ailenin tercihi olurdu, yine çocuğa sormazdı. Haftada 1 saat, her dini öğrendiğin, kendi ülkendeki dini biraz daha fazla öğrendiğin dersin zararı yoktur. aynı şekilde milli güvenlik dersinin de zararı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Katibim said: yanlış düşünüyorsun ... ne yani ülkenin %99 u müslüman diye %1 i de okumalımı sence ? Yada şöyle bir örnek vereyim diyelimki Hollanda da yaşayan müslüman bir hollandalısın ve birisi sana buranın %99 u hristiyan ve sende bizimle birlikte kilise ye gelip hristiyanlıkla ilgili dersleri alacaksın ve bunlardan sorumlu olacaksın dese sen ne düşünürdün ? camiye götürmüyoruzki biz okulda okuytuyoruz. ben niye gideyim kiliseye. biz camiye götürsek zorla belki anlarım dediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 o değil de şu tarih dersi müfredatına da bir el atsalar iyi olacak. "tarih" = "katıldığımız savaşlar tarihi" olmaktan çıksa artık daha da insancıl olsa. resmi tarihin sevmediği, gizlediği şeyleri konuşmaya kalkınca rage yapıp durmazdı millet hiç olmazsa. nasıl bir tarih anlayışıysa tek tip, bembeyaz lekesiz über insanlar portresi çiziyor ama gerçek öyle olmadığı için çok sorun çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Altair Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 müzikten bi ben kalmıştım zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Bone said: din dersi ile müzik dersi de kaldırılsın. o flüt gençliğimi mahvetti benim. muzikten ortaokulda kurul karari ile gectim ben, takdir alicak not ortalamam vardi, karnesinde zayifi olmayana verdikleri dandik onur belgesini bile vermediler sucum neydi? kafeteryada muzik dersi oncesi elde fulut mal mal oturur kadere isyan ederken "ulan sanki muzisyen olucaz, ressam olucaz ne diye zorla bu dersleri okutuyorlar bize" demem ve resim hocasinin bunu duyup gidip muzikciye sikayet etmesi boel boktan derslerin hocalarida zaten super kaprisli oluyor "FIZIK DERSTE BENIMKI DERS DEGILMI" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 throine said: o değil de şu tarih dersi müfredatına da bir el atsalar iyi olacak. "tarih" = "katıldığımız savaşlar tarihi" olmaktan çıksa artık daha da insancıl olsa. resmi tarihin sevmediği, gizlediği şeyleri konuşmaya kalkınca rage yapıp durmazdı millet hiç olmazsa. nasıl bir tarih anlayışıysa tek tip, bembeyaz lekesiz über insanlar portresi çiziyor ama gerçek öyle olmadığı için çok sorun çıkıyor. hakkaten ha, tarih derslerinden aklımda kalan tek şey tarihler. 1774 küçük kaynarca 1639 kasrı şirin 1048 pasinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 1877-78 (93 Harbi) bunu da unutmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 1453 ve 1071 i unuttun bende de derslerden onlar kaldı birde lale devri var ama sadece adı kalmış aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 1402-1411 fetret devri. badumtıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Tarihten ve kitaplarını okumaktan nefret eden ben, şu sıralar türklerin yakın tarihi başta, orta asya zamanlarını vs okudum. Kazara elime ortaokul ve lise zamanındaki gibi yazılmış kitap geçti daha 5. sayfasında fırlattım attım. Ne biçim kitap seçen milli eğitimimiz var ise hepsinin gözlerinden tüm minnetim ile öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 1071 malazgirt ORA ORA ORA bir de Dandanakan savaşı. ne güzel isimdir Dandanakan 1040 edik--yeni post atmıyım güncelliyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ve kapılar ardına kadar açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 alparslanın 1k lık ordusu romen dyojenin 10k lık ordusunu ezdi geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 dulkadiroğulları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Bone said: Red said: bunları kaldırıp yerine matematik mi koysunlar koysunlar. matematik iyidir, zevklidir. bi de fizik. gericiysek gericiyiz abi o ergen ruhuna matematik işlemez ya bir çok okul degiştirdim.böyle matematik gibi derslere mutlu giren ve dersi iple çeken insan sayısı gerçekten düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 "Tatar Ramazan" said: Daha çok vatandaşlık bilgisi, trafik kuralları ve görgü üzerine dersler konulsun, liseler ergen öküz yuvası olmaktan çıksın Katiliyorum. Milli Guvenlik Dersinin ana hatlari, verecegin 2 saatlik seminerlerle bile anlatilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ne çok kalkıyomuş, kaldırsınlar, kaldırıyolar demişsiniz lan. çok fena oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 din derslerinide kaldırsalar tam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Myshkin said: mantıklı. darısı din dersinin başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 din dersini dinler tarihi tarzı birşey yapsalar, en azından 2-3 gr genel kültür edinilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 çocuklar kafir olsun dimi ondan sonra? 4 saat olmalı en az haftada. cumaları uygulamalı olmalı hatta en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 din dersi olmalı, semud kavmi, sodom ve gomorrah, lut kavmi felan kıssa olarak anlatılmalı. yeni nesil geyleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Aluriel said: çocuklar kafir olsun dimi ondan sonra? 4 saat olmalı en az haftada. cumaları uygulamalı olmalı hatta en azından. evet ya uygulamalı olsun ya hiç olmasın. çocuklar maklube yemeye götürülsün mesela bi işe yarar en azından sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ginaly said: din dersi olmalı, semud kavmi, sodom ve gomorrah, lut kavmi felan kıssa olarak anlatılmalı. yeni nesil geyleşiyor. O din dersinden değil abi bak bir kebapçımız o olayı gayet güzel açıklamış said: Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve Türkleri Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir. İcabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi? İç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır. Kolestrol, kebapları yedikten sonra iki şise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur. Sakın bu oyuna düşmeyin. Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir. Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir. Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatın, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir! SİZ KEBAP, CİĞER KAVURMA, NOHUTLU DÜRÜM, BEYRAN VE MİS GİBİ FISTIKLI BAKLAVA YEYİN. Unutmayın su uyur, düşman uyumaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar