BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Ankarada Dungeon diye bir yer varmış tam adresi ne acaba bi gidemedik paso kayboluyoz :D[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Kolejdeki TED Kolejinin tam karşısında, ankarayın kolej çıkışından çıkarsan hemen görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ank ya gırınce tam sola doncen bıras gıdınce tam karsına cıkıcak üeeeeeeeeeeeeeeee :-)[signature][hline]because I am broken when I am open I don't feel lights when you go away... amy lee & seether Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PekRule Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Ya dungeon o kadar da güsel deil abi söliyim ama sen bilirsin genee arkaaşlar doğru tarif etmiş[signature][hline]Pek Ruleyim Pek Rulesin Pek Rule (bu benim) Pek Ruleyiz Pek Rulesiniz Pek Ruleler Heacetteppe üniversitesi fizig mühendisitligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ne ki dungeon?[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 oraya gideceğine yüksel kırtasiyeye git.sanırım sahipleri aynı... adam hala heroes 3 oynuyor :D [signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 13 Ekim 2004 14:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ya taksiye bindik gidelim dedik adam bizi or-an diye bir yere götürdü sinir oldum tam adres yok mu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Ankaray'a bin kolejde in hemen kolej çıkışlarından etrafına bir bak, rahatça görürsün.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 çüş or-an neresi,dungeon neresi hehehe ankaraya binin kolejde inin duraktan çıktığınızda kafanızı sağa çevirince yazıyor dungeon.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 adama beni TED kolejine götür dedin herhalde. Adamda tipine bakıp bu lisedir deyip seni Geçen yıl TED'in lisesinin bulunduğu İncek kampusuna götürmüş. Yani sanırım öyle çünkü oranın yolu OR-An dan geçiyor. yolda sen indin herhalde gitmeden. Taksiciye Kızılay(veya Kurtuluş) taki sıhhiye de. Ya da Ankaray'a bin kolej durağında in. Dungeonın bitişiğinde (solunda)Kolej Kırtasiye ve (sağında) Foto Naci var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 evet herhalde öyle olmuş. ted koleji diyince yeni yapılan kampüse götürmüş. Eski Ted Koleji (hala ortaokul ve ilkokul orda okuyor sanırım) olduğu bölgeye "Kolej" deniliyor. Tabelalarda, ankaray duraklarında felan öyle yazıyor. Yüksel Kırtasiyeyle Dungeon Net CD Cafe'nin sahipleri aynı, en azından ortak çalışıyorlar (Tarık'ı iki yerde de çalışır görüyorum). Tabii ki Yüksel daha kolayıma geliyor orayı kullanıyorum. Ama dungeon da fena değildir (hala açık mı bilmiyorum) Yüksel Kırtasiye için, Yüksel Caddesini bulman lazım. Kızılay meydanına git, (Ankaray/Metro Kızılay çıkışı, Güven Partk (Otobüs/Minibüs durakları) o civarda. YKM mağazasını bul, uzunca bina, onun hemen karşısında daha modern ama halen kullanıma açılamamış bir bina var. Diğer karşısında (Koca meydanın kenarları işte) daha eski bir bina var gene yüksek. Orası da Gima alış veriş merkezi vs. O binanın yanına gel. Hemen yanında dip dibe Gama iş merkezi var. O doğrultuda yürü, biraz ilerlediğinde boşluk görceksin, o boşlukta ankaray/metro çıkışı var. Neyse, durağın merdivenlerinden inmiyceksin, hemen Yüksel'in başlangıcı orası, merdivenlerden çık, sokakta ilerle, bir heykel var onu geçiceksin, yolda daha ilerle, Arı Dersanesi var sol tarafta, sağ tarafta bir okul olcak, daha da ilerle, sanıyorum sol tarafta Zafer Dersanesi olcak, onun hemen altında bir pastane ve hemen yanında da Yüksel Kırtasiye var. Dungeon için ise, ykm'nin karşısında gima var demiştim, o doğrultuda gördüğün büyük caddede ilerle, hafif doğrultuda aşşağı ilerliycek (bu yolun tam tersi maltepe/demirtepe istikametinde ilerliyor, orası da hafif doğrultuda yukarı ilerliyor) o yolu takip et, büyük bir köprü var, mithatpaşa köprüsü orası, neyse devam et devam et, en sonunda gene bir dört yola gelceksin. O dört yola gelmeden sağlı sollu Ted Kolejini görceksin. Sol tarafta dungeon var, kırtasiye felan da var... Biraz detaylı tarif ettim, belirli yerleri etraftakilere sorarsan yardımcı olurlar herhalde (Ted koleji ne tarafta, yüksel caddesi nerede vs)[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar