hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Daha önce yaptıran var mı? Tecrübelerini(?!?!) paylaşırlarsa memnun olurum.
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Orayı okudum saoalsın. Rektoskopi biraz daha farklı. Rektum'u inceliyorlar 40cm'lik bir metal(?!?) boru ile. Bir de anestezi falan vermeden yapıyorlarmış. Uyutan bir yer bilen varsa İstanbul'da orda yaptırayım.
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 tam uyutma değil ama sedasyon yapmaları lazım en azından ben öyle biliyordum. geçmiş olsun.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 rektoskopi ne la sonuna kopi koya koya yeni yeni şeyler çıkarıyolar ha
Fin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MHjVLE0Iv7w
Karea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 anestezi vardır illaki ya, ama uyutmuyorlardır bilincin açıktır
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Llama said: rektoskopi ne la sonuna kopi koya koya yeni yeni şeyler çıkarıyolar ha google images'ta rektoskop diye bir arat bak.İşte o alet ile yapılan işleme deniyor rektoskopi.
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 neymiş bu diye arattım. said: Rektoskopi, görece olarak son derece kolay bir incelemedir. Bu uygulamaya özgü olan bir cihaz olan rektoskopla yapılır. Cihaz 1–2 cm çapında sert bir tüptür ve bir ışık kaynağı ile gözle inceleme imkanı sağlayan optik bir kısımdan oluşur. Rektoskop denen cihaz, makattan düz bağırsak boşluğuna doğru sokulur ve düz bağırsak duvarları direk incelenir. Daha net ve kesin bir inceleme için rektoskop vasıtasıyla düz bağırsak boşluğuna çok az miktarda hava verilir ve böylece duvarlar hafifçe gerilmeye başlar. gerisinde koptum..
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 vazgeçmeme az kaldı.
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 bu tıpın anal fantezisi beni öldürüyo.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 hacibekirlokumu said: Llama said: rektoskopi ne la sonuna kopi koya koya yeni yeni şeyler çıkarıyolar ha google images'ta rektoskop diye bir arat bak.İşte o alet ile yapılan işleme deniyor rektoskopi. http://www.zdrowastrona.pl/uploads/images/sprzet_badania/ukl_traw/rektoskop.jpg
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 içimde bi sıkıntı var derler ya, o hesap.
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Abi bu nasıl girer oraya metalden boru, parçalayacak gibi duruyor.
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 bu olaya maruz kalmamak için ne şekilde beslenmemiz gerekiyor sağlıklı olmak istiyorum
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Red said: bu olaya maruz kalmamak için ne şekilde beslenmemiz gerekiyor sağlıklı olmak istiyorum Ne yap ne et gastroenterit olma, ben oldum bağırsak falan kalmadı. Heryeri dağıldı bağırsakların,2ay geçti hala düzelemedim. Gerçi ben şirket yemekhanesinden kapmıştım, çalışıyorsan ve şirket yemekhanesinden yemek yiyorsan senin de bir gün olma ihtimalin var. Bizim arkadaş 2 kere üst üste yakalanmıştı.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 arkadaş tek kullanımlık mı bu yoksa yoksa yoksa
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Llama said: arkadaş tek kullanımlık mı bu yoksa yoksa yoksa Bildiğim kadarıyla her işlemden sonra, "sterilize" edip tekrar tekrar kullanıyorlar.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Llama said: rektoskopi ne la sonuna kopi koya koya yeni yeni şeyler çıkarıyolar ha ek orada kopi değil skopi, "Scope" falan hani :D Kolono-skopi Üretero-skopi (2 kere direkten döndüm 3. de gelir başlık açarım) gibi :D
mani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 şu işleri forumlarda, internette araştırmayın gözünüzü seveyim. gidin sorun doktorunuza. hastalık hastası olacaksınız.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 http://yasinpolat.com/kolonrektum/images/stories/contents/rectoscope.jpg Silikon tabancası lan bu eyvah
huun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 benim bi arkadaşın annesi öldü lan bu meret yüzünden. ibne doktor bağırsağın bi taraflarını mı ne yırtıyor. kadının bağırsaklar enfeksiyon kapıyor, 3 ay sonra güm.
Öne çıkan mesajlar