Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Onu bunu bilmem de çinli halk aç kalırsa çok sorun olmaz ilk 2-3 ay ama avrupa veya amerika 1 hafta aç kalsın devrim olur millet sokakları doldurur onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Absolut said: Onu bunu bilmem de çinli halk aç kalırsa çok sorun olmaz ilk 2-3 ay ama avrupa veya amerika 1 hafta aç kalsın devrim olur millet sokakları doldurur onu biliyorum. evet gercekten de öyle,amerikalının vergisini %0.1 arttır sokaga dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 amerika sosyal hizmet reformu yapılınca da sokağa dökülüyor KOMÜNİK MİSİNİZ LAN DİYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 kendini beslemek bütün halkı beslemek değil yahu. savas sırasında gücten kuvvetten düşmiycek kadar beslemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 amerikaylı bizden farksız ya. aynı seversin bişey demez gay dersin dellenir tarzı herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Absolut said: Onu bunu bilmem de çinli halk aç kalırsa çok sorun olmaz ilk 2-3 ay ama avrupa veya amerika 1 hafta aç kalsın devrim olur millet sokakları doldurur onu biliyorum. heh belli olmaz, o milyonları bastıracak garnizonlar cepheye giderse tiananmen x20 gibi durumlar oluşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar