Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 10 yaşından beri abd de yaşıyan 36 yaşındaki çift pasaportlu abd vatandaşı kuzenim 1 sene öncesine kadar gayet iyi maaş alırken 1 hafta önce konuştuğumda yerimize hintlileri getirmeye başladılar ben 2000 dolar maaş alırken ve "zam" beklerken herifler 500 dolara çalışmaya başladılar kafayı yiyoruz dedi.. abd de piyasa b.ka sarmaya başlamış bu sıralar ama adam kazanacağını kazanmış zaten her yaz tr ye gelip deli gibi para harcıyordu adam şimdi komple gelecem demeye başladı bi anda.. garibim uçaktan iner inmez koşa koşa dönerciye atıyodu kendini arkadanda künefe söylüyodu lol.. memleket bambaşka yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Ben mühendise 1.7-3kTL arası veriyorum tecrübesine göre. Ama bazen mühendis çıkıyor 5-8k$da veriliyor yani kıyaslaması zor bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 abso bizi istihdam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 okuyup gelsemde 2k da bana versen yau fakirim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Vulcan_Lionheart said: 10 yaşından beri abd de yaşıyan 36 yaşındaki çift pasaportlu abd vatandaşı kuzenim 1 sene öncesine kadar gayet iyi maaş alırken 1 hafta önce konuştuğumda yerimize hintlileri getirmeye başladılar ben 2000 dolar maaş alırken ve "zam" beklerken herifler 500 dolara çalışmaya başladılar kafayı yiyoruz dedi.. kuzenin ne iş yapıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 yazık oldu abd ye çöküyormuş yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 millet gider mersine bizimkiler gider amerikaya arkadaş,gidin çine hindistana ne bileyim japonyadır 10 sene sonra amerikanın esamesi okunmayacak 10 parça olacak inşallah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 cine gidin evet, fabrikada yatin, gece mesaiye kalkin, 14 saat calisin, $5 alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 çine gidin diyor adam ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Yazılım Müh mezunlarına giriş kaçtan verirler? 1.200'den başlatırlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 sdfdsf amerika mı on parça olcak.amerika sol elinin serçe parmağı ile ezer dünyanın patates tarlaları olan çini hindistanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 aquila said: cine gidin evet, fabrikada yatin, gece mesaiye kalkin, 14 saat calisin, $5 alin. tipik türk işçi kafası :D şöyle anlatayım o zaman,çinde ve vesair doyum noktasına ulaşmamış ülkeler şuna benziyor (bir arkadaşımın anlatımı bu) bir şehirde dünyaca ünlü bir markanın türkiyede yani bir mağaza açması sizce nasıl yankı bulur o şehirde? fast-food ve kebap tarzında en kötüsünü söylüyorum bir arkadaşımın tanıdığı tesbih dükkanı açtığını söylüyor ve herif türkiyeden inanılmaz ihracat yapıyor göt kadar dükkanın senelik cirosu tesbihle 3 milyon dolarmış,abi bir adet beyin bir çiftde ayak lazım işte,un işletmesi iflasa uğrayan bir şirketin anadolu kalkınma ajansından alınan krediyle bir dostumuzun aldığı bu müflis şirket 2013 sonuna kadar kapasitesi dolu vaziyette yurtdışına gemiyle ihracat yapıyor ve cebinden çıkan para dosya masrafları hariç 0 bu yüzden diyorum yani bilinmeyen ülkelerde gelecek var diye,eğitim konusuna sonra değiniriz,ordada fettocular devreye giriyor tabii:D ahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 odiflame said: yazık oldu abd ye çöküyormuş yazık. bu adamlara güven olmaz ya sırf ortalığı karıştırmak için bunu der eşşolular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 meanwhile in china: http://www.youtube.com/watch?v=57FG5vBLKvc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 holy grenade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Lopeth said: et sebzeden ucuz nokta bkz: nick post uyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Deacon said: Turkiyede yeni mezun bilgisayarcinin ortalama maasi 2000 TL(== ~1100 $) Yillik: 13k $ Amerikada yeni mezun bilgisayarcinin ortalama maasi* == 50k $ Bilgisayar tamircisi mi bahsettiğin ?:) ABD konusu ama almanya örneği vereyim kıyas olsun . Yeni mezun mühendis alt limit 38 k üst limit 55 k Euro başlangıç ücreti tabi. Ama türkiye'de 300 euro 100 metrekarede oturuyorsan burda 600 euro 100 metrekarede oturursun. Benim tespitlerime göre aradaki tek fark Almanya'da 30 günlük yıllık izinle başlaman. İşyerine göre haftalık 35 veya 40 saatlik sözleşmeye imza atman ve bu saatleri geçtiğinde bu geçilen saatleride izine çevirebilmen. ABD de kiraların az olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ya ben mesaiden para alsam yetecek de vermiyorlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 bir sigorta şirketinde risk analisti olarak çalışıyor maaş + prim şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar