aente Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 DoruK said: aente said: abi işte şöyle dallama insanların mekanına gitmeyeceksin, batsın kurusun herifler.benim anladığım kadarıyla haraç vermiyorlar diye olmuş bu olay mafyaya haraç vermeyen mi batsın kurusun? yok abi haraç vermeyenler de temiz adamlar değil, daha önce gördüm adamları o yüzden diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 http://www.itusozluk.com/image/tekel-savaslarinin-basrol-oyuncusu-ahmet-abi_137649.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 geçen sene ben oradayken oldu bu olayın aynısı 3 kişi girip dağıttılar ortalığı apar topar çıktık bu sene de taramışlar yazık olmuş ama insanlar eminim daha çok gideceklerdir. sahiplerinin leman dergisi ile bir alakası yok sanırım başka bir halt yiyorlar. Bu arada yaralanan kişi garsonmuş çocuk gözünü kaybetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Bir yerde bir garsonun hayatını kaybettiğini okudum :S Yazık, üç kuruş para için orada çalış gecenin bir vakti hıyarların arasındaki bir olayda hayatını kaybet. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 geçtiğimiz pazar akşamı akşam 10-12 ordaydım :s bu mekan el değiştirmişti 15 gün önce, aldı verdi muhabbeti, mafya falan işleri işte. bildiğin taramışlar bomba falan yok. 1 ölü bir kaç yaralı diye okudum ben de ama burdan insanlar durum daha kötüydü orda diyorlar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Memleketimin mafyacılık oynayanları hiç bitmeyecen anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 AYNALIMARTİNYAPTIRDIMDANARİNİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ODAVURULDUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar