DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 margarin ne abi zeytinyağı varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 2 ay sonra elinde karneyle margarin ararken bu söylediğin bi daha düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 egeliyik dağa çıksam her yer zeytin her yer yağ yemeği de ottan yaparız her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 apo çağ olursa sismanlar olarak sıctık...pati spor tayfası yaşadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 asıl şişmanlar yaşadı. 1 ay yemek yemeden yaşarsınız siz, ben 4-5 saat aç kalsam elim ayağım titremeye başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 sen beni yersim beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 DoruK said: asıl şişmanlar yaşadı. 1 ay yemek yemeden yaşarsınız siz, ben 4-5 saat aç kalsam elim ayağım titremeye başlıyor. neresinden baksan fail abi post. şişman diosun 4-5 saaat yemek yememe diosun. biz daha kötü oluyoruz pls obezite yani adı üstüdne fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 şişmanlarda daha kötü esas mide büyük olduğu için ihtiyaç daha fazla oluyor magnumla dalarım ben sdsdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ben bilmem national geographicte gerillaların eline düşen bi adam 1 ay yemek yemedim şişko olmasam 1 haftada ölmüştüm şişkoyum diye ayakta kaldım diyodu onun yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 di said: Haberin basligi var icerigi yok. TRT boyle mi haber yapiyor artik ? 2002'den böyle. 3. sınıf magazin televizyonculuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 DoruK said: asıl şişmanlar yaşadı. 1 ay yemek yemeden yaşarsınız siz, ben 4-5 saat aç kalsam elim ayağım titremeye başlıyor. daha çok yemek yiyerek şişmanlayan adam nasıl 1 ay yemek yemeden yaşayacak? işin sırrı olinde, iki kere rafine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 goldbären askerdeyken savaş çıkarsa bide cepheye gönderirler garibimi, yanı gülüm keten helva sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 şuan ABD, seçimlere hazırlanıyor. Bu sene içinde İran'la savaşa girmesi çok düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 o civarlarda zaten 2 yada 3 uçak gemisi olması lazım ki? hmm hatta biri yoldaydı sanırım oda bumu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 rusların gemisi de oralarda değil mi ? beraber oynarlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 amerika bi iki sene savaşa girmez bence askere gidebilenler gitsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 seçim yılında, ülkenin 75% i ırak savaşına karşıyken, bütçe açığı yüzünden şehirler polis, itfaiye vs gibi kurumları maaş ödeyemedikleri için kapatırken, amerika savaşa filan giremez. Ancak iran gider durduk yere saldırırse belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 zaten etrafta dolaşıyor savaşa bu kadar çok para harcandığı için krizin etkileri Amerikada bu kadar ağır gösterdi kendini diye. O yüzden ilk başta savaşı destekleyen red neckler bile ekonomik zorluklar sebebiyle şu an desteklemez muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 bide bu uçak gemiler tek dolaşmıyor olması lazım ööle ördek gibi, her birinin kendi filosu oluyor 15+ gemili destroyerli falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 11 gemiyle girmiş demiyor muydu zaten eski gemilermiş ama galiba savaş çıkarsa bi kaç sene sonra ama yine de sebep medyaya ve tarih kitaplarına "sırplar kosava prensini öldürdü" gibi dandik bir sebep olarak yansıyacak bu sefer bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 5. filonun tamamı orda işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 İran'ında bol keseden sıktığını göstermiş oldu bu hareket. Noldu? Hani gelmesinlerdi geri. Denekki uçak maketi göndermekle olmuyormuş sdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 çelik yelek çok rahat olmuo bide, kursun geçirmez polo gömlek en iyisi http://www.freshpolos.com/447099/products/Miguel-Caballero-Bulletproof-Mens-Polo-Shirt.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 paticik savasa ne merakliymis o coluk cocuk ne olacak. insanlar ölecek. vicdansizlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar