Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çelik yelekler hazırlansın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DoruK said:

asıl şişmanlar yaşadı. 1 ay yemek yemeden yaşarsınız siz, ben 4-5 saat aç kalsam elim ayağım titremeye başlıyor.

neresinden baksan fail abi post. şişman diosun 4-5 saaat yemek yememe diosun. biz daha kötü oluyoruz pls obezite yani adı üstüdne fasd
Mesaj tarihi:
ben bilmem national geographicte gerillaların eline düşen bi adam 1 ay yemek yemedim şişko olmasam 1 haftada ölmüştüm şişkoyum diye ayakta kaldım diyodu onun yalancısıyım
Mesaj tarihi:
DoruK said:

asıl şişmanlar yaşadı. 1 ay yemek yemeden yaşarsınız siz, ben 4-5 saat aç kalsam elim ayağım titremeye başlıyor.

daha çok yemek yiyerek şişmanlayan adam nasıl 1 ay yemek yemeden yaşayacak? işin sırrı olinde, iki kere rafine?
Mesaj tarihi:
seçim yılında, ülkenin 75% i ırak savaşına karşıyken, bütçe açığı yüzünden şehirler polis, itfaiye vs gibi kurumları maaş ödeyemedikleri için kapatırken, amerika savaşa filan giremez. Ancak iran gider durduk yere saldırırse belki.
Mesaj tarihi:
zaten etrafta dolaşıyor savaşa bu kadar çok para harcandığı için krizin etkileri Amerikada bu kadar ağır gösterdi kendini diye. O yüzden ilk başta savaşı destekleyen red neckler bile ekonomik zorluklar sebebiyle şu an desteklemez muhtemelen.
Mesaj tarihi:
11 gemiyle girmiş demiyor muydu zaten

eski gemilermiş ama galiba

savaş çıkarsa bi kaç sene sonra ama yine de sebep medyaya ve tarih kitaplarına "sırplar kosava prensini öldürdü" gibi dandik bir sebep olarak yansıyacak bu sefer bence sdf
Mesaj tarihi:
çelik yelek çok rahat olmuo bide, kursun geçirmez polo gömlek en iyisi

http://www.freshpolos.com/447099/products/Miguel-Caballero-Bulletproof-Mens-Polo-Shirt.html
  • Yeni Oluştur...