Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 İşte ramazan geldi.. yine İftar vakitlerine Doğru tvlerde önce bi musluktan bi su akıcak sonra bi çiçeeğe böcek konucak dağlar vadiler akarsular gösterilicek.. vs.vs. Sonra Urfa dan maraş tan hede usta 1.5 km lik pasta dondurma çörek börek yaptı haberleri çıkıcak.. Pazartesi günü Guiness yetkilileri bu yeni rekoru tastiklemek için gelicek falan.. Sevdiğim tek yanı açların doyması iftar çadırları vs.vs. Hatırlamak bazı insanları iyidir.. yılda bir ay da olsa..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Blizzard_IcedEye, 14 Ekim 2004 19:31 tarihinde demiş ki: önce bi musluktan bi su akıcak sonra bi çiçeeğe böcek konucak dağlar vadiler akarsular gösterilicek.. Heheheh[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 İlk günleri güzel oluyo ramazanın. 20. günden sonra insan bayraaammm diye içinden vızıklıyo insan :)[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 aaa unutmuşum.. bi de güllü sü balık ayhanı muazzez ersoy u eksik olmayan bayram programları var.. Bayram atv de izlenir.. sdfsdf AA bombayı unuttum ELMALILI HAMDI YAZIR güneş gözlüklü süpersonic ruhani insan.. hayranım kendisine[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 efendim o zat öleli çok oldu.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Evet Elmalılı Hamdi Yazır öleli cidden yıllar oluyor. O senin süpersonic diye tasvir ettiğin insan o değil.[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bi de çağrı yı hatim edecez gene..[signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bbcodesuz imza, imza diildir. www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 14 Ekim 2004 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 güneş gözlüklü olan elmalılı hamdi yazır değil mi?[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 yaw sımdı bu aksam sahura mı kalcaz yane yarın gun boyu oruclu olcaz ? yoksa yarın mı baslıo yane yarın aksam mı sahura kalkcaz yane yanlıslık olmasın[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bu akşam diye biliyorum ben.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Blizzard_IcedEye, 14 Ekim 2004 19:56 tarihinde demiş ki: ELMALILI HAMDI YAZIR güneş gözlüklü süpersonic ruhani insan.. hayranım kendisine Kâni Karaca o, bu ramazan da gözükmeyecek pek zira kendisi bu sene vefat etti.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 olsun görünür yaa.. vücuden bizlerle olamasa da tv den görüntülerini izleriz.. heh elmalılı olayını hatırladım.. 3525 cd lik bilmem ne seti vardı gazetelerin verdiği[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Güllaç yapılır.Ekmek sırasına gidilir,herkeste ufak bir telaş vardır ama o sıcak ekmeği eline aldığında,ekmek kuyruğunun sonlarına vardığın ekmeğin o değişik kokusu.. her sene severim bu duyguları :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Blizzard_IcedEye, 14 Ekim 2004 19:56 tarihinde demiş ki: ELMALILI HAMDI YAZIR güneş gözlüklü süpersonic ruhani insan.. hayranım kendisine güneş gözlüğünü sanırım gözleri görmediği için takıyordu bir insana supersonic ruhani insan demekte ne gibi bir mana var anlayabilmiş değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 PIDE!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 *!bakkala pide almaya koşar* ben o pide olayını unutmuştum :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar