Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 http://www.replacementlaptopkeys.com/ Kimin ne kadar işine yarar bilmiyorum ama (çoğu kişinin yarar diye tahmin ediyorum ama) biraz önce epey bir aradım kırılan tuşumu bulmak için, en sonunda bunları bulup tuşumu aldım. 2 saat içinde kargoya verdiler. Bir kırık T tuşunu USPS First Class ile 2 dolar kargo ve 4 dolar tuş parası vererek aldım. Tuş parası çok görünüyor, bir klavye 20-30$ ama, yol parası filan 40$ oluyor. İyi iş kurmuşlar. Güvenle elime ulaşırsa haber veririm burada. Kaliforniya'dan geliyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 benim klavyemin de T tuşu kırık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 nasıl kırıosunuz yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 benim "ğ" kırık yahu malesef bulmam çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar