Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Sunucuda White-List vardır, nick verirseniz sunucuya ekleyebilirim. Client'imiz özelleştirildiği için sadece siteden indirilen Client ile oyuna giriş yapabilirsiniz. Bugün açıldı testleri bitti ve aktiftir herkesi beklerim.www.halloflords.com TeamSpeak: server.halloflords.com Facebook: http://www.facebook.com/pages/Sahara-Minecraft-Sunucusu/154108091369147 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Kâbe dikmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 nick : Bullbird girdim tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 nedir bu "modifiye" edilmis client biraz acarmısın ? hangi modlar yüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Java için ram opsiyonu, OptiFog-tweak modu, Minecraft Keybind makro modu, Türkçe dil seçeneği, Sahara HD Dokupaketi ayrıca spout'da desteklemektedir ancak geçici olarak inaktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 yüklü ve aktif server pluginlerinide yazabilirsen ona göre karar vericez de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Bazı temel pluginler: LogBlock NoCheat BookWorm ChestShop Citizen Courier Fruitful Heroes/HeroGrapivene/HeroScoreboard Lwc MoneyDrop MusicCraft Iconomy SimpleCarts SimpleClan Towny Tuto Tables SpoutTrade (inaktif) RedStone Pluginleri RedStoneChips/BasicCircuits/SensorLibrary WaterproofRedstone StreetLamp HiddenSwitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 heee. iyiymiş ya bu bi bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Sunucu gayet iyi bende şuan oynuyorum bu serverda oyundaki ismim Marksman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Update: Aslında tutorial pluginini bugün bitirmem lazımdı çünkü serverda ne var ne yok kimse anlamıyor ama bugünlük yeter sanırım, yatma vakti (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mac client yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 macle oynamayın zaten hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 huun diye eklersen, bi havaalanı yapayım diyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mm2 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Raelee_Hill Eklermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 huun said: huun diye eklersen, bi havaalanı yapayım diyorum ben de. Hocam sunucu roleplaying ağırlıklı çöl/ortaçağ konseptli, hava alanı, uzay mekiği, uçak, gibi yeniçağ icatlarından mümkün mertebe kaçınalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 mm2 said: Raelee_Hill Eklermisin? Eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Minecraft name: Bleda ekler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Soimyr said: Minecraft name: Bleda ekler misin? Eklendi. Bu arada bugün bir iki yere bilgi bıraktım 20 kişi başvuru bırakmış facebook sayfamıza. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Hangi eklenti nedir bilmedigimden soruyorum. Millet birbirinin yapilarini pic edip mallarini calabiliyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 loxi beni de ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Ben de nick birakayim tabi : zpnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Öyle şeyler olmuyor. Bu arada Teamspeak'iniz varsa teamspeak kanalımıza gelirsen daha iyi yardımcı oluruz şuan herkes teamspeakde. Edit: Eklendiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 IP/adres ne ? Site adresini ya da 188.124.7.50 IP'sini kullanarak giremedim. Server down gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 SeaGle olarak eklerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar